grucha87 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 witam. jakie zastosować podkładki pod śruby do głowicy w xt600? Mogą być zwykłe stalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 nie mogą być zwykłe stalowe, powinny być jednostronnie pokryte miedzią Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 a całe miedziane mogę być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 nie mogą być i powiedz nam dlaczego kombinujesz ?zamówić oryginalne i założyć -czyżby o było aż takie trudne ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) właśnie o to chodzi że nawet w salonie yamahy nie dostanę już tych podkładek. Czy mogę zastosować grube podkładki miedziane? Lub stalowa a na nią cienką miedziana? Edytowane 3 Czerwca 2014 przez grucha87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 właśnie o to chodzi że nawet w salonie yamahy nie dostanę już tych podkładek. Czy mogę zastosować grube podkładki miedziane? Lub stalowa a na nią cienką miedziana? Pytałeś czy tylko tak sobie napisałeś? http://www.partzilla.com/parts/detail/yamaha/YP-90201-10128-00.html Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 pytałem i powiedzieli że niema. więc pytam czy mogę zastosować stalowe na na nie miedziane.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Możesz kupić te z linka wyżej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Panie Piotrze,te podkładki stosuje się w celu jak najdokładniejszego dokręcenia danej śruby odpowiednim momentem ? Czy jest jakieś inne wytłumaczenie ich użycia ? Pozdrawiam Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi