foresst Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sorry panowie, za offtop, ale bez sensu jest wklejanie zdjęć sprzed 4 lat. ,,Lubię to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczao Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Tak, czy siak wyjeżdżam z dziewczyną w niedzielę do Rumunii. U nas pogoda mało letnia, ale mam nadzieję, że tam gorzej nie będzie. No szczerze to może będzie lepiej :-) Bo za oknem leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brii Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na północ od Pitesti chłodno i momentami pada, na południe od Pitesti znośnie, uderzamy teraz z Bukaresztu nad morze. Wczoraj na Transalpinie było 9C na wysokości 1500m - odpuściłem wjeżdżanie dalej bo ponoć na górze było tylko 4C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tydzień temu transalpina w pełni przejezdna, resztki śniegu leżą na szczycie poza droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Na północ od Pitesti chłodno i momentami pada, na południe od Pitesti znośnie, uderzamy teraz z Bukaresztu nad morze. Wczoraj na Transalpinie było 9C na wysokości 1500m - odpuściłem wjeżdżanie dalej bo ponoć na górze było tylko 4C.Ja rok temu na fogarskiej miałem na szczycie -2 i bez problemu obleciałem całą, jak już się jest to szkoda odpuszczać, polarek pod kurtkę i wcale nie czuć zimna. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brii Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Polarka do rękawic nie da się włożyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Do rękawic włóż folię - pomaga. Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi