MateuszK943 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Czesc :) Posiadam Honde Hornet 600 z 2001r. Wymyśliłem sobie ze zrobię mu przelot z rury kwasówki. Widziałem takie na youtube i teraz pytanie, czy nie bd to miało negatywnego wpływu na silnik i czy poza tym że będzią jakieś zmiany. Codzi mi tylko o to żeby było go fajnie słychać . Doradzi ktoś co i jak to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Na forum jest Edzio-fachowiec od kominów.Napisz do niego,na pewno coś doradzi Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Z rury nie będzie fajnego dźwięku tylko jazgot. Albo kup dedykowany tłumik przelotowy albo przerób oryginalny. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 ...a całokształ rozpocznij od skorzystania z wyszukiwarki, bo jak znam życie to następne będzie pytanie: jak zrobić przelot, lub jaki kupić. a obie kwestie były wałkowane n-razy w odpowiednich działach zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi