_bollo_ Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Prośba do fanów ducatów - zastanawiam się nad kupnem ducati 750ss w okolicach 2002-2004 roku (na wtryskach). Chciałbym kopic coś, co przez zimę doprowadziłbym do niezłego stanu - taką trochę zabawkę. Nie byłby to motocykl jedyny w moim garażu, raczej przeznaczony do pośmigania po winklach, lub torach gokartowych. Na coś szczególnego zwrócić uwagę? Serwis we Wrocławiu mam ogarnięty, także tego się nie boję - ale czy są jakieś typowe przywary tego motocykla, na które nalezy zwróić uwagę przy oględzinach? Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jedna podstawowa:60 KM na tylnym kole.. Pozdr.J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A ponadto? :) DO szybszej jazdy będę miał triumpha, więc powiedzmy, że przeżyję ;) Zastanawiają mnie niskie ceny tych motocykli w porównaniu np do monstera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jeśli chodzi o odczucia mocowo/szybkościowe, oba jeżdżą podobnie, z tym, że Monster wygodniejszy i chyba na gokarty lepszy......co innego 749/999 :icon_mrgreen:Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jankielu, świętya prawda, ale za 1 749 można mieć 3 sztuki 750 ss :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jankielu, świętya prawda, ale za 1 749 można mieć 3 sztuki 750 ss :P albo 12 chińskich skuterów Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Nie mówiąc już o chińskich mini ścigaczach po kilka stówek.SS jest tańszy od Monstera ze względu na wygląd.Technicznie są porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 jak wypada przy nim ss800? Mam na oku takiego w wersji z regulowanymi zawieszeniami, alumioniowym wahaczem i z kolami marchesini. Warto brac? Rozwazam tez ss900 ( bo na ds-a mnie nie stac ) Duza roznica w osiagach pomiedzy 800, a 900? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi