Bandzioch Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Siema, od dwoch tygodni smigam juz na Cbr 954. Chcialbym ja troche doinwestowac i poprawic jej wyglad. Kwota jaka chcialbym przeznaczyc na inwestycje to ok 1k zł. Wydech jaki mam to remus, dodatkowo jest podlaczony pakiet od rapid bike. Chcialbym dolozyc jakies czarne, badz niebieskie klamki, z tym ze nie wiem jakiej firmy, tak samo mysle aby zmienic sety. Dodatkowo mysle nad zmianą kierunków na ledy i dolozeniem innego mocowania tablicy. Moglibyscie mi polecic produkty/firmy godne uwagi.Dodatkowo zauwazylem ze przy niskich obrotach podczas jazdy gdzies przy klektorach przbija sie powietrze. Mysle nad wymiana podkladek na nowe, wiecie moze jakich powinienem szukac? Edytowane 23 Maja 2014 przez Bandzioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 tutaj klamki do Twojego motocykla, długie, krótkie, łamane etc, sprawdź sobie, ja takie używam w swojej cbr1000 i : http://www.dkmotocykle.pl/index.php?search_query=d%BCwignie+cbr+954&_search_category=on&podkat=0&producent=0&_search_from=0.00&_search_to=0.00&do_search=trueLEDY dostaniesz w każdym motoryzacyjnym, nie zapomnij o przerywaczu/rezystorze przy przejściu ze zwykłych żarówek.Uszczelka taka do kolektora kosztuje całe 5 zł. Mocowanie tablicy - http://www.rg-racing.com/browseBike/Honda/CBR954RR/2002/LP0044BK.aspxdostępne na zamówienie w cenie 245 zł.A ogólnie jak chcesz cos dodać do motocykla, proponowałbym zacząc od crushpadów, popaczaj tu:http://www.rg-racing.com/browseBike/Honda/CBR954RR/2002.aspx Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzioch Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Procz chinskich ledow jakie sa na allegro i na ebay'u za 30zl, warto moze kupic cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie wiem czy masz amortyzator skrętu w swojej CBR 954. Jeśli go nie masz to go kup koniecznie lub zmień motocykl na słabszy bo wykorzystywanie osiągów tej Hondy bez "amorka" to igranie z ogniem.Jak już masz amortyzator skrętu to następne na liście powinny być przewody hamulcowe w stalowym oplocie i crashpady.Reszta to niepotrzebne dodatki, no chyba, że jedziesz dla lansu przed dziewczynami. :biggrin: Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Reszta to niepotrzebne dodatki, no chyba, że jedziesz dla lansu przed dziewczynami. :biggrin: Samolot, to wytłumacz mi proszę jakie to praktyczne względy pchnęły Cię do zakupu sporta, skoro nie lans :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzioch Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Amorek skretu rozwazam dopiero na nastepny sezon. Ze wzgledu ze waze kolo 110kg, mimo ze cebra rwie, to w gornych obrotach nie czuje zeby kolo tracilo przczepnosc zbyt czesto. Craspady mam, oplot tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi