DonRaczeK Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Czyli oddaj do warsztatu :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRaczeK Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 jesli chodzi o cienienie w cylindrze ma 9.8 to chyba nie tak zle ... a do warsztatu po co ? Jesli bede mial jakies pomysly dlaczego nie smiga bede probowal naprawy we wlasnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRaczeK Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Sytuacja wygląda następująco.... Gaznik ustawiony (spalanie swiecy b.dobre), zawory przestaly klupac, prawie nic nie slychac z okolic zaworów. Zostały dwie rzeczy. 1. napęd w dość kiepskim stanie (lancuch wyciągnięty, zębatka tylna kiepska) 2. brak wkładu filtra powietrza tego metalowego (nie tej tuby z gabki) .... Czy to może byc któryś z tych powodów?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Sytuacja wygląda następująco.... Gaznik ustawiony (spalanie swiecy b.dobre), zawory przestaly klupac, prawie nic nie slychac z okolic zaworów. Zostały dwie rzeczy. 1. napęd w dość kiepskim stanie (lancuch wyciągnięty, zębatka tylna kiepska) 2. brak wkładu filtra powietrza tego metalowego (nie tej tuby z gabki) .... Czy to może byc któryś z tych powodów?? :)A co się dzieje z gąbką jak nie ma na czym się oprzeć .... :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRaczeK Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 tzn szkielet z gabka jest ale potem przy samym dolocie taka metalowa siatka jest wloze ja do mnie i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jak jest szkielet to nie ma tematu . Nie wiem czy w małym gienku jest podcisnieniowy kranik - jesli tak to czy paliwo po odpaleniu silnika leci pełnym stumieniem (zostaw podciśnienie , odepnij paliwo i odpal , przez jakis czas będzie chodził i ma wtedy leciec paliwo strumykiem )? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRaczeK Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 nie jest podcisnieniowy tylko zwykly... ale jesli cisnienie w komorze airboxa i dolocie jest inne niz powinno (a takie mzoe byc gdy brak w nim elementow filtrow) to cisnienei podawane na komore gaznika moze byc niewystarczajace lub za duze.... jutro to sprawdze bo chwilowo spore burze w moim miescie i pada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 nie jest podcisnieniowy tylko zwykly... ale jesli cisnienie w komorze airboxa i dolocie jest inne niz powinno (a takie mzoe byc gdy brak w nim elementow filtrow) to cisnienei podawane na komore gaznika moze byc niewystarczajace lub za duze.... jutro to sprawdze bo chwilowo spore burze w moim miescie i pada :) W obudowie filtra powietrza nie ma ciśnienia tylko podciśnienie podczas pracy silnika.Wypada wpierw zamontować filtr powietrza a dopiero potem pisać o ewentualnych problemach. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRaczeK Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 o ewentualnych problemach dowiedzialem sie przed tym jak odkrylem brak filtra... bo to dla mnie rzecz normalna posiadac filtr powietrza w moto wiec nie wpadlem na to zeby sprawdzic jego istnienie.... ;/ Jutro dam znac czy cos to dalo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi