GT 80 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Mój Ogarek 200 najlepiej chodził na brisku n15y.... bardzo dobra świeca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 najlepszymi swiecami do takich sprzetow sa swiece sprzed kilkunastu albo kilkudziesieciu lat.ja śmigam na boszce od WSK świeca własnie ma kilkanaście lat i jest super, zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Ngk B8HS, dobra świeca ale 3a uważać na podróby!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 NGK nie znam dokładnie wartościPolskiej Idkry nie chce znać!!Mój ogar w ogule na tej świecy nie chciał chodzić (chodził 15 minut i... ani minuty dłużej) Na Boschowskiej świecy też bardzo dobże idzie ale jest ją ciężko dostać(przynajmniej w Oświęcimiu) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taba Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Świece:Iskra F80NGK B7HSBrisk N14YC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Facet nie odswierzaj tamatów z przed "roku". :lol: :clap: ;) :P :P :P :P :P ;) :P :P :P :P :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 normalnie iskra f80 super (teraz takie sprzedaja)na mróz iskra f70na cholerny upal iskra f95 takie sa moje doswiadczenia,no i z tego cie wiem to Pal N8 - czeska, mialem taka, ale motor mi na niej zle palil i wogole, zalezy od sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Tylko i wyłącznie Iskra lub Bosch do malucha. Izolator jest mało trwały i szybko pada. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ja proponuje Iskre F75 z oznaczeniem PS (F75PS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Kumpel wpierw testował różne świece (łącznie z 4 elektrodową Bosh'a...) w Jawie a po nim ja w Simsonie :clap: Wyszło że Bosh jest OK... Ale w końcu zaczeliśmy używać "BERU Ultra"... A ciepłota świecy na lato to wg mnie 95 (75 to za mało...). DOPISEK: Aha, żeby jeszcze ktoś sobie przypadkiem nie myślał, że jak sobie taką świecę "lepsiejszą" zamontuje, to będzie jakiś tuning i dwa konie mocy więcej... Po prostu nie padają tak często te lepsze świece i silnik pracuje wtedy tak jak powinien i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jaka iskara?? Jaki bosh?? Panowie do Jawki najlepiej kupuic swiece marki BRISK. Teoretycznie jawka bedzie jezdzic na kazdej swiecy ale BRISK jest zdecydowanie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A u mnie jest tak że jeżdże na 4 elektrodowiej bosch'ce bo iskry i inne shity padały mi ponoiżej 10 minut. Po prostu straszna kicha, ale teraz czekam na paczke z kilkoma NGK RACING, z któkim gwintem ... Myśle że nie padną mi po kilku minutach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A u mnie jest tak że jeżdże na 4 elektrodowiej bosch'ce bo iskry i inne shity padały mi ponoiżej 10 minut Wiesz... Uważam że coś nie tak masz ze sprzętem, bo mnie nawet Iskry i kumplowi też to wytrzymywały dość długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam,a ja mam inny problem. Nie wiem jakiez żarówki użyż do tyłu. Jaką nie włoże to po kilkudziesięciu minutach jazdy - pada. Mam Ogara 200.pzdrAHTOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Sprobuj 5W 12V. U mnie zdaje egzamin. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi