KarolaS Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak robiłem zdjęcie wydawało się ostre, tylko taka mgła przed oczami ;)aaaa juz myślałam, że trzęsły Ci się dłonie :D Tak pisz relację, ja czekam ;)a Ja czekam kiedy tam znowu pojedziemy ;) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja chyba w czerwcu Karola, ale we wrześniu musowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 aaaa juz myślałam, że trzęsły Ci się dłonie :D a Ja czekam kiedy tam znowu pojedziemy ;) ! Zawsze można kolejne forumowe spotkanie zorganizować :D Co się okazało to nie tężnie a tężyska.Jak tylko je zobaczyłem kopara opadła.To jest przeolbrzymie. Ale jaki klimat... Dziś była pogoda idealna. Słonecznie, bardzo ciepło, a spacer w cieniu tężni z której wiatr kierował kropelki solanki na mnie był jak marzenie... Po Ciechocinku kierunek radioteleskopy by nawiązać kontakt z Julią Roberts. Myślę że dużo ładniejsze tężnie są w Inowrocławiu :) i w dużo lepszym stanie technicznym niż te w Ciechocinku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ja chyba w czerwcu Karola, ale we wrześniu musowo ! Zawsze można kolejne forumowe spotkanie zorganizować :D :D poczekamy zobaczymy - oby tylko termin pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 :D poczekamy zobaczymy - oby tylko termin pasował... Ahh z tymi terminami...mam to samo, ciągle coś nie pasuje i ciągle jest coś do załatwienia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Przepraszam was bardzo za jeszcze brak relacji ale nie wiem czemu a brakuje non stop czasu, a to zawsze chwilę trwa tak więc kilka zdjęć:Tak przy okazji dziekuję Wam za wiadomości co zobaczyć i szczególne podziękowania pani Grassowej za duchowe i nakierowujące wsparcie na pw. ) Licheń, bazylika ociekająca złotem, ale warto tam pojechać, zobaczyć ten pomnik katolickiej rozpusty, ale w tym wypadku jak najbardziej wskazanej, napradę jedno z miejsc w Polsce, które warto zobaczyć, szczególnie w środku i np. całun turyński i inne rzeczy: Tężnia Ciechocinek. Naprawdę super miejsce gdy w upale wędrujesz w jej cieniu a kropelki slonej wody spadają na ciebie: Próba dojechania do radioteleskopów od strony pól (nieudana): Powróćmy na chwilę do Tężni, uwaga, właśnie zaoszczędzam wam 5 zł, no chyba was stać, widok po wejściu na tężnię: Wracamy do Torunia:Kopernik(przyłapany na patrzeniu na piersi pani obok, a usta w ciup, niby z ukrycia przyłapany): Toruńska straż pożarna: Prawie, że naręczny zegar słoneczny: Dzwon, akurat bez serca, ale obok jest z sercem i oczywiście nie byłbym sobą gdym w niego nie zadzwonił.Masakra, jest taki sam jak na zdjęciu, ale przez chwile miałem wrażenie, że jest zrobiony z gliny i po uderzeniu tym w środku zaraz sie rozleci, plecam uderzyc sercem dzwonu: Jeden z wielu domów Toruńskich, jedziesz sobie osiedlem takich domów, choć dużo jest wkomponowanych nowoczesych, ale nie zauważając tych nowoczesnych masz super klimat w głowie: I na koniec dzisiejszego dnia - planetarium. Ciekawostka - widać na zdjęciu poloneza, jak pan wyjeżdżał uszkodził dwa samochody i wkomponował się w dostawczaka stojącego po drugiej stronie ulicy z dostawą do sklepu, po czym uciekł wśród śmiechów ludzi stojących w kolejce :) Tak p.s.Planując wizyte w planetarium (kino dokumentalne sufitowe gdzie okrągły jest sufit), geodium (gdzie interaktywnie można wybuchnąc wulkanem, choć troszkę zawiedziuje) i orbitarium (super sprawa, z cassidy pośrodku) trzeba kupić bilet dzień wcześniej.Tak jak i w muzeum piernika. Niestety nie mogę nic napisać o muzeum piernika bo składałem przysięgę u mistrza piernikowego, ale stworzyłem własnego piernika i dostałem po łapach łyżką jak kazał z glinianego naczynia wziąźć pędzela a ręka podeszła do drewnianego, a tam szpatułki :) ). Zajebista faza jak olać cały świat i znów być dzieckiem :). Jedyne zdjęcie - przyprawy do piernika, wiecie, przysięga :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi