stanio50 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ustawienie gaźnika, zawór wydechowy może sie przycinać albo może być otwarty, źle poskładany moto i cala długa lista, przy docieraniu należy unikać gwaltownych skokow obrotow silnika, jezdzisz normalnie odkrecajac na pierwszym baku 1/2 manety na 2gim baku wiecej na trzecim jeszcze wiecej a po trzecim to juz palnik, najwazniejsze zeby nie przegrzać moto i robic przerwy w docieraniu to nie nicasil tylko tuleja. Ja tak docieralem swoj 2 moto i do dzisiaj smigam na brak mocy nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost3k Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A on to już wszystko wiem :-) wielkie dzięki :-P, a czy ktoś może wie jak ustawić gaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tak. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost3k Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 To możesz mi podpowiedzieć ? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Pierwsze cos to wyczysc filtr powietrza jesli tego nie zrobiles, i nasacz go olejem (moze byc ten do mieszanki).Jesli nie pomoze pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost3k Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Ok Edytowane 19 Marca 2014 przez Kost3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi