spiwor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 U mnie też wywala cały czas i na fonie i na tablecie.Na laptopie strona bez problemu. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyR6 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 tak samo u mnie, na telefonie nie działa, wielka szkoda :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Znam już chyba przyczyne i pracuje właśnie nad tym - powinna pomóc aktualizacja androida, ale wkrótce problem zniknie bez konieczności aktualizowania systemu. Nowa poprawiona wersja będzie na dniach. :) Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez drzewo Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyR6 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 No to cierpliwie czekam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Brakuje mi opcji ustawienia ręcznego domyślnej lokalizacji zamiast Warszawa /ja lokalizacje mam domyślnie wyłączoną/ Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 U mnie już działa, tak szczerze to kawał dobrej roboty, mam nadzieje,że na tym jakos zarabiasz bo to dobra aplikacja. Fajnie, że jest krótko i na temat. Aplkacja pokazuje co się zobaczyło i otwiera oczy co jeszcze można zobaczyc :)Baja. Naprawdę kawał dobrej roboty.. Drzewo, prywatne pytanie z gsm. Trzeba w komórce ustawić czy samo się ustawia? (galaxy ace, nie kumam komputerów) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Działa, działa :) Miałem napisać jak poprawie ale nie miałem kiedy - teraz chodzi ze starszymi Androidami, a jutro wrzucam wersje na Windows Phone bo troche osób się dopytywało:) Odnośnie zarabiania - obecnie non profit i raczej nie zamierzam tego zmieniać - po prostu brakowało mi takie programi więc go zrobiłem, teraz skupiam się na samych miejscach, więc jak ktoś ma ciekawe miejscówki których na mapce jeszcze brak to proszę o cynk :) Na dniach pojawi się także formularz do dodawania miejsc taki jak sam używam - będzie można samemu dodać miejsce, a ja będe zatwierdzał - to ułatwi ich dodawanie. Zamierzam też wprowadzić więcej kategorii obiektów i możliwość wybrania tylko tej która nas interesuje, ale jak wiadomo - potrzeba troche czasu, nie zrobie wszystkiego od razu :) Co do lokalizacji - w ustawieniach lokalizacji telefonu wystarczy zaznaczyć "lokalizacja z sieci komórkowej" - wtedy aplikacja pobiera naszą przybliżoną pozycje i nie trzeba nawet włączać GPS. Niestety nie w każdym telefonie działa to idealnie - czasem trzeba zrobić nawet hard reset :) http://miejsca.moto-opinie.info <- a to nowy adres, przeniosłem stronke na osobną subdomene :) Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez drzewo Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Co do lokalizacji - w ustawieniach lokalizacji telefonu wystarczy zaznaczyć "lokalizacja z sieci komórkowej" - wtedy aplikacja pobiera naszą przybliżoną pozycje i nie trzeba nawet włączać GPS. Niestety nie w każdym telefonie działa to idealnie - czasem trzeba zrobić nawet hard reset :) Tak tylko wtedy trzeba wyrazic zgodę na zbieranie przez Google danych o twojej lokalizacji :( dlatego też jest lepiej jak mozesz sam wybrać gdzie jesteś aby obejrzeć obiekty w pobliżu :D Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tak tylko wtedy trzeba wyrazic zgodę na zbieranie przez Google danych o twojej lokalizacji :( dlatego też jest lepiej jak mozesz sam wybrać gdzie jesteś aby obejrzeć obiekty w pobliżu :D Jest to do ogarnięcia :) Postaram się w tym tygodniu dać wybór punktu odniesienia. A co do aplikacji na Windows Phone - lekki poślizg czasowy, ale pierwsza publiczna wersja jest już zrobiona :) Na telefonie trzeba wejść na adres - http://www.moto-opinie.info/wp_install.php Ewentualnie można zeskanować kod QR poniżej Testowana na emulatorze, ale wygląda na to że nie będzie żadnych problemów z działaniem(mam nadzieje). Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reccon Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mnie strona nie działa Mam Nokie Lumie 610 NFC Jak wchodze na strone to piszę, że "Nie można pobierać pliku. Windows Phone nie obsługuje plików tego typu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Na Lumii 1020 nie można zainstalować aplikacji :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wiem, wiem :/ Microsoft domyślnie zablokował instalacje plików xap, trzeba używać pewnych sposów jak te http://www.windowsmania.pl/poradniki-12/szybka-instalacja-xap-bez-zune-133/http://www.windowsmania.pl/narzedzia-do-obslugi-200/windows-phone-power-tools-v2-0-4-1-a-2238/ Dałoby się oczywiście wysłać aplikacje do makretplace, ale MS żąda za to 400 PLN na rok, a aplikacja jest darmowa. Zostaje więc instalacja pliku przez zewnętrzne narzędzia. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jest kolejne usprawnienie - możecie dodawać swoje własne miejsca na mape za pomocą prostego w obsłudze formularza. Wystarczy kliknąć dodaj nowe miejsce -> http://miejsca.moto-opinie.info :) Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A że tak spytam - co z jabłuszkiem? Będzie? :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Na moim nie pójdzie galaxy ace s5830, android 2.3.5 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi