Malykrata Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dzięki , sprawdze temat , ale chyba nie za precyzyjnie sie wyrazilem a mianowicie gdy moto sie zagrzeje to mam wrażenie ze rozrusznik nie ma siły przełamać kompresji silnika , wrzucam bieg , popycham i rozrusznik zaskakuje i ducati ozywa , w innych sprzetach obstawial bym tulejki , tutaj jestem zielony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 To rozrusznik działa i kręci czy masz takie cyk, cyk jak chcesz odpalić? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Maly Off-topic. Pamietam jak kiedys cos mi sie zepsulo i gdy naciskalem na starter, slychac bylo tylko takie cyk, cyk, o ktore Klod pyta. Motocykl zapalalem zatem na pych, bydle wazylo nie malo, okolo 260 kg, tak jezdzilem przez kilka dni, w weekend przyjechalem do rodzinnego domu. Motocykl do garazu, zestaw narzedzi, piwka, kolega i do roboty. I wiecie co? Wystarczylo mase na aku dokrecic :banghead: :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Objawia sie to tak ze , rozrusznik robi jakby pol obrotu walem i nie ma siły dalej , popchne do na biegu ustawie wał w innym położeniu i zapala , dziś po południu polatam zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zerknij na akumulator - ja miałem podobnie wprawdzie w harym , że na ciepoł/gorąco problem z zapalaniem , a na zimo na strzał i musiałem niesteyty aku wymienić (ktoś na forum mądrze to opisał dlaczego słabe aku nie pali na ciepłym silniku - poszukaj ) Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A jak będziesz wymieniał Aku to kup porządny ..... nie ma co oszczędzać i z wysokim Prundem rozruchowym ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Objawia sie to tak ze , rozrusznik robi jakby pol obrotu walem i nie ma siły dalej , popchne do na biegu ustawie wał w innym położeniu i zapala , dziś po południu polatam zobaczymy co dalejTzn , nie ma siły obrócić wałem a słychac że powoli sie kręci (trzeszcząc lub tez nie ) czy wszystko staje w miejscu ? Pierwszy przypadek - sprzęgiełko rozrusznika ,drugi - coś z połączeniami wysokopradowymi / rozrusznikiem . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Już działa . Wszystko jak trzeba dałem nowe aku . Dzięki Powoli zakochuje sie w ducati , jednak brak elastycznosci dokucza , czy w innych ducati tez tak jest czy tylko st2 tak ma Jeżdżąc starą hondą , zapinam piątkę , i jadę 300 km nie zmieniając biegu. No i ta sieczkarnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A skąd pomysł że silnik V2 ma być elastyczny? Silniki ducati nie tolerują niskich obrotów, trzeba je chłostać a nie pitu pitu po liściach. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Zgadza się, poniżej 4000 rpm chodzi jak Ursus na wybojach i się dławi :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jest spoko kręce kilometry . Fajne jest. Lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi