zygmuncik Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam, buduję swojego pierwszego customa na bazie suzuki gs650GL i jestem na etapie zmiany lamp i zastanawiam się na jakiej wysokości muszę mieć umieszczone lampy przednie, oraz jak chcę zrobić tylną lampę i migacze z ledu tak w pasku pod siedzeniem- jak znaleźć ledy z homologacją czy coś podobnego?pozdrawiamZygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 nie wiem, czy to jeszcze tylko lenistwo, czy już wtórny analfabetyzm..? "Każdy dopuszczony do ruchu pojazd powinien być wyposażony w oświetlenie zewnętrzne, które jest wymienione w rozporządzeniu Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia (...)" skorzystanie z wyszukiwarki też nie zaszkodzi, o ile nie przekracza zdolności pojmowania słowa pisanegojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygmuncik Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 zawsze znajdzie się ktoś kto będzie Jaśnie Oświecony i sam nie przeczyta dokładnie. zadałem pytanie na jakiej wysokości, a dostałem odpowiedź że musi mieć światła. dzięki, tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) "Każdy dopuszczony do ruchu pojazd powinien być wyposażony w oświetlenie zewnętrzne, które jest wymienione w rozporządzeniu Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia (...)"Przeczytaj to ze zrozumieniem raz jeszcze i jeżeli tego nie rozumiesz, to poszukaj sobie sam tych informacji w podanym rozporządzeniu. Nikt za rączkę prowadzać nie będzie, to nie przedszkole.Nie dość, że mało rozgarnięty jesteś, to jeszcze krytykujesz innych, ogarnij się. Edytowane 27 Lutego 2014 przez PRO-MOTOR Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 "Każdy dopuszczony do ruchu pojazd powinien być wyposażony w oświetlenie zewnętrzne, które jest wymienione w rozporządzeniu Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia (...)"Przeczytaj to ze zrozumieniem raz jeszcze i jeżeli tego nie rozumiesz, to poszukaj sobie sam tych informacji w podanym rozporządzeniu. Nikt za rączkę prowadzać nie będzie, to nie przedszkole.Nie dość, że mało rozgarnięty jesteś, to jeszcze krytykujesz innych, ogarnij się.ale mu pomogłeś, a za chwilę go jeszcze pobijesz :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 zawsze znajdzie się ktoś kto będzie Jaśnie Oświecony i sam nie przeczyta dokładnie. zadałem pytanie na jakiej wysokości, a dostałem odpowiedź że musi mieć światła. dzięki, tak trzymaj! nie sądziłem, że to już w tym wieku napiszę, ale: za moich czasów uczyli w szkole czytać ze zrozumieniem, szkoda że - jak widać na ww. przykładzie - ta praktyka zamarła więc jeszcze raz, tym razem łopatologicznie: istnieją w tym kraju takie dokumenty jak wymienione przeze mnie rozporządzenie, które regulują kwestie ujęte w pytaniu. wystarczy się zapoznać. w przypadku braku wystarczających umiejętności do samodzielnego zrozumienia treści - sugeruję zanieść starszemu rodzeństwu lub wstępnym, przy dobrej woli przetłumaczą z polskiego na naszejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi