My passion for motorcycles Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam ;) Mam pytanko odnoście mojej suzy :D Po wymianie świec przejechałem może ze 100 km zaczęła przerywać ... Następnego dnia już wgl nie odpaliła...,czyściłem świece i gaźniki nic nie pomogło. Iskra jest że by konia zabiła a dalej nie chce ruszyć ... :sad:Paliwo dociera do gaźników pompa działa. :mellow:Podczas kręcenia rozrusznikiem ostro strzela :D Miał ktoś może podobny problem ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 czyżby podórbki kiepskiej jakości dostały Ci się w ręce? Bo na to wskazuje... Włóż stare świece i zobacz co się będzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Też mi an to wygląda, ze jakieś nędzne świece masz. To, ze po wykręceniu jest iskra nie znaczy, że po wkręceniu się pojawia. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My passion for motorcycles Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 na starych świeczkach to samo ... już sprawdzałem z ciekawości Myślałem że moduł zapłonowy ale inaczej by iskry nie było i dalej czarna dziura ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Sprawdź kolejność założonych fajek na świecach. Koleś podobnie miał w bandicie. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My passion for motorcycles Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Przyczyna rozwiązana :notworthy: wysuszyłem moduł zapłonowy, kable sprawdziłem świece i 2 okazały się już felerne więc wrzuciłem 2 stare pierwsza próba odpalenia zakończona powodzeniem ! ^_^ Moto ładnie się zbiera nie przerywa równo pracuje.Dziękuję wszystkim którzy próbowali pomóc LEWA ! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi