Twardy. Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam. Mam do zaoferowania w IDEALNYM stanie Rometa Pony 50. Rok produkcji: 1982 Przebieg 823KM!!! Motorynska w super stanie, lakier idealny, silnik, skrzynia biegów, oponki, super, nic nie stuka, nie puka, można powiedzieć, że romecik jak z taśmy. Użytkowany był bardziej w celach kolekcjonerskich, jeżdzone bardzo rzadko. Idealny do nauki dla początkujących zajawkowiczów Odpalał zawsze z pierwszego kopa. Ciekawostką jest informacja, że posiada jeszcze oryginalną plombę na silniku!!! Moj braciszek z racji, że wyrósł z motorka, zdecydował z bólem serca, że chce sie rozstać z romecikiem i przesiąść sie na cos większego 125/250. Zainteresowany jestem zamianą na używany motocykl pojemności 125/250 z ewentualną dopłatą z mojej strony Dla zainteresowanych dodam zdjęcia motorynki. Zainteresowanych prosze o kontakt na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twardy. Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jutro wrzucę! :)Tak, ma dokumenty ma wszystko :)Masz coś do zaproponiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 O kurde, Yuby na Romecie :blink: :laugh: - trza się napić ;) :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Lutego 2014 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Mam w częściach, rocznik 81, czeka na złożenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twardy. Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja mam w całości ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi