suzuki125f Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ja kupiłem ten motor za 1500 i poprzedni właściciel nić o nim nie wiedział bo był sprowadzany i w było motorze jest dużo do roboty ale jescze mam takie pytanie czy możliwe że przez gażnika wypluwa mi tłumikiem olej chyba od mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 czy możliwe że przez gażnika wypluwa mi tłumikiem olej chyba od mieszanki Napisz to jeszcze raz, ale tak abym zrozumiał o co pytasz Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki125f Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 gażnik chyba jest do wymiany bo motor pali ponad 10 litrów na 100 km i wypluwa olej z tłumnika tak jakby nie przepalał mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Masz w nim dozownik,czy sam robisz mieszankę ?Jeśli sam, to w jakich proporcjach ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki125f Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 sam robię miesznke 100 oleju na 5 litrów benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Może masz pęknięty uszczelniacz na wale i zaciąga Ci olej z silnika. Dam Ci radę-zbieraj pieniądze na generalny remont tego motocykla (chcąc nim normalnie jeździć) i zmień mechanika na takiego.który będzie wiedział jak to ugryźć,bo naprawdę wtopisz kasę i nic z tego przyjemnego nie będzie Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki125f Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 a jak ten mechanik czyścił mi gażnik to mówił że tam jest dysza 210 i żebym zamówił 140 jeszcze nie zamówiłem czy coś to da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Takie informacje mówi się na początku :banghead:Pewnie moto już nie odpalało, ktoś na handel wsadził większą dyszę żeby to chociaż odpaliło, napaliłeś się i kupiłeś złom. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki125f Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To już sam nie wiem czy sprzedać puki jeszcze działa czy remontować ale ten motor ma 20 lat to jak jedno naprawię to zaraz cos innego sie zespuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dlatego napisałem abyś szykował kasę na remont generalny. Taki urok zaniedbanych 2T Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 sam robię miesznke 100 oleju na 5 litrów benzyny To chyba odpowiada na pytanie czemu ci wyrzuca olej tlumikiem :).Czy kupujac ten motocykl nie zwrociles uwagi ze jest slaby przy niskich obrotach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki125f Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak ja miałem skuter poj.50 i jak wsiadłem na ten motor 125 to wydawało mi sie że z motorem jest wszystko ok. dopiero jak jechałem innym motorem 125 to zauważyłem że mój jest bardzo słaby na niskich obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi