VTR1000F Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, przejdę odrazu do tematu, zabrałem się za wymianę uszczelniaczy w lagach, jeden poszedł łatwo, szybko i przyjemnie, za to z drugim mam problem. Ciężko jest mi wsadzić bebechy do rury, jak już mi się to uda, zaleje lagę olejem, za żadne skarby nie moge dopchnąć korka tak aby zlapał gwint. W czym może tkwić problem? Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2014 przez VTR1000F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Być może źle składasz coś na odwrót nie w tym miejscu itp itd... Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VTR1000F Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Generalnie to składam tak jak pierwszą, a tak jak wspomniałem pierwsza poszła jak po maśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mi też z reguły druga idzie gorzej. Raz że się człowiek namęczy przy pierwszej i nie ma już tyle siły, a dwa że to też kwestia szczęścia/wprawy żeby idealnie zgrać miejsce gdzie zaczyna się gwint po stronie lagi i nakrętki. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VTR1000F Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Problem rozwiązany, rozebralem bebechy na czesci pierwsze, złożyłem jeszcze raz i wszystko jest jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Problem rozwiązany, rozebralem bebechy na czesci pierwsze, złożyłem jeszcze raz i wszystko jest jak trzeba wypada się przyznać, że źle poskładałeś ale to normalka :banghead: Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi