alpaprime509 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 to nie ja zepsułęm kolego ;)taki już kupiłem a ja niestety naprawiam to nie ja zepsułęm kolego ;)taki już kupiłem a ja niestety naprawiam Kolego,jeśli chcesz aby ta CR-ka jeździła,to daj ją w ręce ,które znają się na tym,bo sam to tylko popsujesz-zresztą już to zrobiłeś.Jeśli nadal będziesz chciał ją sam naprawiać to teraz MUSISZ WYMIENIĆ TŁOK Z PIERŚCIENIAMI, ZAWÓR WYDECHOWY + USZCZELKI. Koszta mogą Cię przerazić,ale to jest cena za nieumiejętne naprawy,które wykonuje się bez serwisówkia poza tym moto juz chodzi kompresja wrocila teraz wystarczy doregulowac ganik i smigac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 no jak będziesz tak naprawiał że wsadzasz porysowany tłok z zapieczonym szlifowanym pilnikiem pierścieniem spowrotem to nie rób jej wcale bo szkoda twojego czasu :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpaprime509 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 może cylindra nie rozsadzi :D nie no.. powiem tak jest lepiej niż myślałem jedynie to trzeba gaźnik podregulować dostosuje sie do rad kolegi wyżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Uparty jesteś :crossy: Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 to nie jest żaden remont tylko rzeźba w gównie Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpaprime509 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) no dobrze skoro tak to zawioze go w przyszłym tyg do remontu :D Edytowane 22 Stycznia 2014 przez alpaprime509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi