widget Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cześć, chciałbym otworzyć hobbystyczny serwis wypraw motocyklowych, gdzie każdy mógłby zaproponować swoją wyprawę i inni ludzie mogliby się dołączać. Jeżeli też wam brakuje takiej strony, zapisz się proszę w poniższym formularzu - jeżeli uda mi się zebrać 30 ludzi wtedy to będzie dla mnie znak żeby rozpocząć pracę. Z góry dzięki za wsparcie! https://docs.google.com/forms/d/1hqwjgiqhedkgskzw3vd13FsXHzl5ZgNGV-_Dj8JFNYE/viewform PS. Dodam że zrobienie serwisu powinno zająć nie cały miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 cos w tym sensie istnieje juz chociazby na advrider.pl czy pewnie na kilku innych..a po drugie nie jestem pewien, czy chcialbym jechac na kilka tygodni gdzies z kims, kogo niemalze nie znam..niemniej powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 yeuop - dzięki za feedback. Chciałbym doprecyzować że marzy mi się serwis gdzie będą wypady nawet na pół dnia i na tydzień - kazdego typu. Mógłby przypominać serwis blablacar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Hmmm były już tu takie tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No właśnie chyba po to jest takie Forum (i kilka innych)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) W serwisie będzie chodziło o wygodę. Chciałbym aby np. gdy będę miał ochotę na weekendowy wypad bardzo łatwo było znaleźć osoby do wspólnego wyjazdu. Myślałem też o systemie jak w blablacar, gdzie uczestnicy mogą dawać sobie również komentarze, zapisać się na newsletter albo zacząć obserwować użytkownika gdy on doda nowy wypad. Ja jako użytkownik np. mógłbym zasubskrybować nowe wyjazdy na najbliższe 5 sobót bo akurat będę miał wolny czas, co niestety na forum raczej nie jest możliwe lub dosyć trudne. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez widget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mnie sama idea się podoba. W minionym roku nie pojechałem nigdzie dalej ze względu na brak towarzystwa. Może gdyby tego typu portal istniał byłoby inaczej. Próbuj widget, może się przyjmie :) Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allf Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jestem za szukałem czegoś takiego ale nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioja Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jestem zaaaa. Nawet się zapisałem. Gratuluję pomysłu. Co za tym idzie nie znalazłem nigdzie podobnego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mi tez sie podoba, to by bylo fajne miejsce do kontaktu, tak wiec trzymam kciuki by powstalo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tak by wyglądało dodawanie podróży (będzie po polsku): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukipnnt Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam,Czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie na tą chwilę szukać kompanów do wspólnych wypadów ? Zanim powstała stronka o której piszecie? :)Nie chodzi mi o wyprawy na drugi koniec swiata :D na początek myśle ze wycieczki po kraju:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3kin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lukipnnt, http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/2234-po-co-ten-dzial/ czyli ten dział jest właśnie od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allf Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Może i ten dział jest od tego tylko dawno poległ. Forma może nie ta ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi