m_fiolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Do listy dodaj jeszcze Motorexa 10w50. Cena około 240 zł. Zalecany przez Husaberga i Ktma. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez m_fiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Motorexa odrzucam bo nie mam dostępu, nie bedę zamawiał z internetu z niepewnych źródeł. Zostaje motul i castrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) No cóż tukę na xt 600 e rok 96 sprzęt znośny zrobiłem za puł roku około 1500 kil i dolałem olej ale to nie problem gar ma ciśnienie 8,5 atmoswerki jest to mało słabo się rwie na 2 biegu powinna na kułeczko iść .a tu nic .właśnie kupiłem tłok wesnera i bedę robił gara z hanowaniem plus poprawka głowicy i inne pierdoły zawory uszczelniacze mam nadzieję że ciśnienie skoczy do 13 arm . Myślę żeby ją zalać olejem MOTUL 51000 15W50 -4 Tmam xv tym zalaną jestem zadowolony bo biegi łatnie na tym oleju chodzą lecz co do XT 600 nie wiem czy to będzie dobry wybur . Edytowane 6 Stycznia 2014 przez grzegorz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No cóż tukę na xt 600 e rok 96 sprzęt znośny zrobiłem za puł roku około 1500 kil i dolałem olej ale to nie problem gar ma ciśnienie 8,5 atmoswerki jest to mało słabo się rwie na 2 biegu powinna na kułeczko iść .a tu nic .właśnie kupiłem tłok wesnera i bedę robił gara z hanowaniem plus poprawka głowicy i inne pierdoły zawory uszczelniacze mam nadzieję że ciśnienie skoczy do 13 arm . Myślę żeby ją zalać olejem MOTUL 51000 15W50 -4 Tmam xv tym zalaną jestem zadowolony bo biegi łatnie na tym oleju chodzą lecz co do XT 600 nie wiem czy to będzie dobry wybur . łoncze sie w bulu i nadzieji Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi