chasseur Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak, klocki zamówione, a co do WD 40, to wszystko na koniec przed montażem przemyłem benzyną i przetarłem do sucha. Zobaczę przy montażu nowych klocków czy nie ma wycieku. Jaki płyn hamulcowy na tył do 600 div ? Może faktycznie wypluję tłoczki i poczyszczę jak trzeba i przy okazji sprawdzę uszczelniacze. Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 tłoczki out (powietrzem)rozebrać na części pierwsze, spolerować rdzawy nalot jeśli jest, wszystkie rowki na uszczelki równieżtłoczek powinien się wciskać palcami bez żadnych dźwignigdy są ubytki w chromie to jedynie wymiana na nowy jaki płyn to masz wybite na korku, zapewne dot4 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasseur Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki enduro :lalag: Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A płyn hamulcowy lej taki sam jak na przód. DOT-4 Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ja bym zalał 5.1 - lepszy a zazwyczaj tylko 2-3zł droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ja bym zalał 5.1 - lepszy a zazwyczaj tylko 2-3zł droższy. Nie zaszkodzi on instalacji ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 nie zaszkodzi, można mieszać z dot4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 nie zaszkodzi, można mieszać z dot4.fakt,pomyliłem z 5.0,który jest syntetyczny i różne rzeczy dzieją się później z uszczelnieniami Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ja bym zalał 5.1 - lepszy a zazwyczaj tylko 2-3zł droższy.tylko w temp wrzeniana dot3 prędzej spali klocki niż płyn zagotuje Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi