wolnemiasto Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wiem, że to nie motocykle ale temat jednak związany z tym co kochamy czyli spalinamiRobert Kubica Mistrzem Świata WRC-2! Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Czy WRC-2 to coś w rodzaju paraolimpiady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No cóż, mnie Kubica kompletnie nie interesuje, bo przed wypadkiem był nadętym bufonem, który myślał, że zawsze w życiu jest tylko dobrze albo bardzo dobrze. A tu niespodzianka :blink:. Niech się chłopak dobrze bawi, ale nic mi do tego :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Z tym, że jest bufonem to myślę, że byście się dogadywali. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No cóż, mnie Kubica kompletnie nie interesuje, bo przed wypadkiem był nadętym bufonem, który myślał, że zawsze w życiu jest tylko dobrze albo bardzo dobrze. A tu niespodzianka :blink:. Niech się chłopak dobrze bawi, ale nic mi do tego :).Znasz Roberta osobiście, że tak piszesz ?Ja niestety nie, ale wiem, że jego droga do tego co osiągnął dzisiaj (i wcześniej w F1) nie była usłana różami. Całe życie ubieganie się o sponsorów, wypadek drogowy w wieku 19 lat i w jego wyniku bardzo skomplikowane złamanie ręki, wypadek w 2011, po którym ledwo uszedł z życiem. Jeden z ostatnich kierowców, który dostał się do F1 za umiejętności... można tak długo. Chyba w życiu nie miał zawsze dobrze. Dość ciekawa sytuacja powyżej, apropo nadętego bufona- myślę, że czasem trzeba takim być bo chamstwo niektórych "pseudo kibiców" czasem przerasta wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Czekam aż wróci do F1 ..... nie wiem czy nadęty czy nie ale Kierowcą jest niezłym i chyba tyle Aut ile On rozwalił to nikt inny :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja poznałem (może za wielkie słowo) Kubicę na torze w Poznaniu. Zamieniłem z nim kilka słów, ale nie sprawiał wrażenia bufona. Wręcz przeciwnie - bardzo sympatyczny mi się wydał. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Więcej rozwalił KEN BLOCK w serii WRC.Poza tym ja nie kocham spalin.Robertowi gratuluję jednak wygrania WRC-2.Fajnie,że powoli wraca do regularnosci...ale niech nie wraca do F1 bo to nudny sport. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zapewne Piórko zna go osobiście i wie lepiej. :)o tak, zapewne... buhhhahhhahha Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Czekam aż wróci do F1 ..... Myślisz, że wróci....jakoś tego nie widzę... Ale oczywiście gratulacje wygranej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Myślisz, że wróci....jakoś tego nie widzę... Ale oczywiście gratulacje wygranej ;)Nie wiedziałem że fascynujesz sie tematyką F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Myślisz, że wróci....jakoś tego nie widzę... Ale oczywiście gratulacje wygranej ;) Nie po takich wypadkach wracali :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Na F1 już raczej bym nie liczył. Poza tym Schumacher wrócił po przerwie i jak sobie radził każdy widział. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nie wiedziałem że fascynujesz sie tematyką F1.Mało o mnie wiesz...Kiedyś bardziej teraz troszkę mniej. Dokładnie to nie jest proste wrócić do takiego sportu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 W czasach kiedy Kubica jeszcze nie byl znany i startowal tu na kartach to nawet PZMot sie na niego wypiol, a ojciec zastawil firme, co by mlody mogl dalej startowac. A teraz popatrzcie ile hien sie do okola kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi