ch@di Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Chciałbym znać Wasze propozycje, a mianowicie dotyczące Mocnego Enduro lub Mocnego Crossa o pojemności nie przekraczającej 300ccm!! ale co WAŻNE w 4SUWIE!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Yamaha WR/YZ 250FSuzuki RMZ 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Ch@di, powiedz czy ten sprzęt ma być nowy, czy używany !? Jeśli używany to podaj do jakiej kwoty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 no trochę używany:) tak od 8-> 15 tyś.zł. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 hmmm... chcesz mocnego crossa lub enduro, jedyne co mi przychodzi na myśl (biorąc pod uwagę tą cene) to : Kawasaki KLX 300RYamaha YZ 250F (nie wiem czy są w tej cenie) Natomiast z troche większą pojemnością to:Yamaha WR 400KTM SX 400 (lub EXC 400, ale nie wiem czy zmieścisz się w tej kwocie)Honda XR 400Suzuki DR 350 PS: Te 2 ostatnie to takie "soft-y" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 W tej pojemności w czterosuwie nie widzę absolutnie żadnej konkurencji na YZ250 (bo w kwocie 15.000 nie zmieścisz się na WR250F). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Odnośnie Yamahy YZ 250F:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29839552 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Cześć Pucek:) wiesz chciałbym się dowiedzieć coś o Twoim motocyklu. np: -czy jest jeszcze produkowany?-jak sprawuje się w cięzkim terenie?-czy dużo pali?-jak częste są naprawy?-charakterystyka mocy?-i zadowolenie z jazdy w każdym z terenów? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 a i jeszcze jakie są jego odpowiedniki innych marek:) :buttrock: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 dlaczego zmieniasz pojemnosc? ta moc juz ci nie wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 -czy jest jeszcze produkowany?W Japoni i USA jeszcze można kupić nówki, ale w europie były dostępne tylko do 96 roku (od 97 byl juz klx 300r)-jak sprawuje się w cięzkim terenie? Powiem tam: lepiej niż DRz400 mimo dużo mniejszej mocy (klx 250r jest lżejszy)-czy dużo pali?hmmm.. koło 4-6 litrow/100km-jak częste są naprawy? jakie naprawy :D Regulacja zaworów płytkami (tak jak w WR) co 6 tyscharakterystyka mocy? całkiem przyzwoita jak na 4T 250ccm :mrgreen: -zadowolenie z jazdy w każdym z terenów? Dzięki małej wadze radzi sobie całkiem dobrze, jednak przydałoby sie mu jeszcze z 5 KM (widać to min. na piaskowni)jakie są jego odpowiedniki innych marek:) Honda XR (XLR) 250 ale on jest słabszy niż KLX 250R JaK masz jakieś konkretne pytania to wal śmiało :mrgreen: Tylko szybko, bo chyba sprzedam tego KLX-a :buttrock: ciągnie mnie ku DR 650 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ciągnie mnie ku DR 650 no to, to na pewno nie pojedzie w terenie lepiej niz klx czy dr-z, nie lepiej kupic ostrą 250 tak jak wlasnie yz250f? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 no to' date=' to na pewno nie pojedzie w terenie lepiej niz klx czy dr-z, nie lepiej kupic ostrą 250 tak jak wlasnie yz250f?[/quote'] Wiem, że to już nie ta waga :? A na ostra WR, czy EXC nie mam kasy : :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 no to zostan przy klx'ie! ja nie wiem po co zmieniac motor skoro ten jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi