ukasz Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Niestety nie było mi dane ogądać tego wyścigu, ponieważ uczestniczyłem akurat w pacyfikacji półwyspu helskiego :lol: Dzisiaj spojrzałem na tabelę wyników (Rossi dopiero czwarty :cry: ), ale jakoś nigdzie nie mogę doszukać się Gibernau - co się z nim stało? Znowu wyleciał z toru, czy też nie wystartował w ogóle? Jego upadek w poprzednim GP chyba nie był aż tak groźny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Sete znowu wyleciał. Tym razem Biaggi prowadził cały wyścig i tylko na chwilę oddał prowadzenie Rossiemu. Rossi jednak spadł ostatecznie na 4-te miejsce. Najgorsze jednak że wypadły z toru obydwa Dukaty Capirossiego i Baylissa. Tamadzie tym razem nie poszło zbyt dobrze, chociaż i tak po kiepskim starcie sporo odrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 A wiecie moze czemu rossi nagle spadł z 1 na 4 miejsce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 po kolei oddawał pozycje, moim zdaniem ogarnął go dziki strach, że wyleci z toru, ostatnio to jakaś czarna passa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Chyba mu się opony skończyły, tak to mniej więcej wyglądało, ale w powtórce, bo też przegapiłem! Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Ok ale to mowili komentatorzy moze cos wiecej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 rossi w jednym momencie na zakręcie przesadził z gazem i złapał konkretny uślizg tyłu mało brakowało a poleciał by jak z procy i wtedy odpuscił(oglądałem ostatnie5 kółek ale takie coś żuciło mi sie w oczy jak był taki skrót przed wręczeniem pucharów) był też jeden konkretny wypadek chyba Nakano z kimś jeszcze ale wyglądało katastrofalnie to :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Ten wypadek to z melandrim. Rzeczywiscie wyglądał okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi