KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Spalanie nie jest ważne, aktualne 4-kółka kotłują mi od 12 L do 18 L więc loooooz :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Spalanie nie jest ważne, aktualne 4-kółka kotłują mi od 12 L do 18 L więc loooooz :D Mazda 3 w 1,6 D pali mi ca. 7,3 l/100 Panie, przeca to smok :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Na tunelu centralnym masz wajchę. Jak sprawisz, że będzie poziomo to zniknie z deski kontrolka wyglądająca mniej więcej tak ( ! ) i spalanie wróci Ci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Nie jest to dla mnie idealny samochod do normalnej jazdy bo zacheca ciagle do przyciskania co z kolei powoduje wir w baku i wysokie koszty ( porownaj sobie cene klockow hamulcowych WRX STI z Legacy ). Subaru bez turbo jest dla mnie idealnym samochodem w twojej sytuacji i dlatego sam jezdze Legacy.No ale wiadomo - mlodosc musi sie wyszalec :).Znajomy syna mial WRX 2010 podciagnietego do specyfikacji STI, zamoienil sie teraz na jakis 5l amerykanski woz, bo mu mniej pali :)Po prostu dobija do 40 tki :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Podobno Jak się użytkuje Sti normalnie czyli nie kręcimy się na suchym na co drugim zakręcie do dyfry się nie sypią jak bloki w sarajewie i podobno można być spokojnym. Z silnikami to jest róznie z tego co można wyczytać po necie, jednym się wszystko je*ie inni nie narzekają wcale, podejrzewam że kto i jak serwisuje te auta może być problemem bo bądz co bądz to mało popularne więc generalnie z motorami chyba nie jest źle poza tymi wybuchającymi o których wspomniano wcześniej. I zdaje się że części eksploatacyjne typu klocki, sprzęgło wymienia się dużo częściej niż w normalnym aucie. Tylko kij wie jak to z tym nowym rocznikiem teraz gdzie wszystko z gównolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Nigdy więcej BMW .... dziękuje bardzo :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Nigdy więcej BMW .... dziękuje bardzo :DNie ma lepszych samochodów, niestety profil uzytkownika wyklucza go z grona mojego zainteresowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Yuby, do normalnej jazdy o ktorej pisze Klod STI nadaje sie o wiele bardziej niz EVO ktore jest o wiele bardziej bezkompromisowym sportowym samochodem z lekka przystosowanym do ulicznego ruchu.Co do BMW to jesli kupujesz nowe to nie masz klopotow, co innego z "prawie nowymi" uzywkami kupowanymi w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ale auto typu STI czy EVO kupuje sie własnie dla napedu i trakcji. Sprawy codziennego uzytkowania to dalszy plan. Na przykład w EVO zbiornik nie starcza na trasę typu Warszawa-Gdańsk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Adamie .... BMW kupiłem nowe ..... z Salonu ...... problem tkwi raczej w miejscu ich Produkcji ....... czyli USA :D ..... nie wspomnę już o jakości materiałów niektórych części (plastikowe nadkola, osłony reflektorów które popękały itd.) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 w innych autach też sie to dzieje:)takie zarządzanie jakością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Umowmy sie Klod ze to z US to tak naprawde tylko ma nazwe,a z BMW tylko niektore elementy.Niestety to samo jest z Subaru i innymi samochodami w Legacy mam cala elektryke robiona w Meksyku i co chwile cos w niej pada( tak jak z niewiadomego powodu zarowki swiatel glownych co 2 mce - wiekszosc Legacy robiona jest w Indianie ), kupujac Impreze maszgwarancje ze chociaz w wiekszosci jest japonska :).Choc mam wrazenie ze z czasem bedzie do niej przeciekac coraz wiecej chinskich elementow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ...... no właśnie ........... załamać się można :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Klod to może RS4? Nuda Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ale auto typu STI czy EVO kupuje sie własnie dla napedu i trakcji. Sprawy codziennego uzytkowania to dalszy plan. Na przykład w EVO zbiornik nie starcza na trasę typu Warszawa-Gdańsk... Oba samochody można mieć w nadwoziu kombi :) Subaryne łatwiej plus nawet forestera można mieć STi z Mitsu już nie jest tak kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi