piotrek1281 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A masz oryginalny cylinder? Czy wstawiony jakiś zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kewin98 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 z tego co wiem to cylinder oryginalnyDzwoniłem do serwisu Yamahy i dowiedziałem się niemiłej rzeczy ponieważ takich uszczelek nie mają w hurtowni bo nie są one produkowane . Miał ktoś z forum już kiedyś taki problem czy podobny ? , ma ktoś jakiś pomysł aby to zrobić bo czytałem że można zrobić tak : drobnym papierem ściernym poczyścić głowice i cylek aby było fajnie równiótko i tak sam z starą uszczelką , poczyścić i cieniutko sylikonem i powinno wszystko byc ok . Jest to dobry sposób ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 z tego co wiem to cylinder oryginalny Dzwoniłem do serwisu Yamahy i dowiedziałem się niemiłej rzeczy ponieważ takich uszczelek nie mają w hurtowni bo nie są one produkowane . Miał ktoś z forum już kiedyś taki problem czy podobny ? , ma ktoś jakiś pomysł aby to zrobić bo czytałem że można zrobić tak : drobnym papierem ściernym poczyścić głowice i cylek aby było fajnie równiótko i tak sam z starą uszczelką , poczyścić i cieniutko sylikonem i powinno wszystko byc ok . Jest to dobry sposób ?? Taka podpowiedź na pewno nie pochodzi z naszego forum tylko z "komputerowego przedszkola niedoszłych mechaników"Zamawiasz w serwisie podając numer ramy Twojego motocykla :banghead: Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kewin98 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 nie ma w serwisie uszczelek do tego motocykla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 podaj numer ramy to sprawdzę bo zaczynasz ściemniać Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kewin98 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 vtl4yv00000106969 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Firma ITALY RACING wystawia na Allegro uszczelkę do Twojego silnika Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi