major000 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 mixsol to do wsk sobie lej ,a najlepiej to poproś ojca aby ci mieszankę zrobił bo ty nawet tego nie potrafisz widze ze latsz młodym katem,ale po twoim serwisie to zostanie ci tylko wskNo widzisz bo ja laik jestem, podziel się jeszcze swoją wiedzą bo rzeczywiście zajadę sprzęt i będę musiał kupić WSK. :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajba1977 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Myślę ze jestes laikem co smiga wsk ,i przestań sie wypowiadać o katach ,bo pojęcia masz zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Myślę ze jestes laikem co smiga wsk ,i przestań sie wypowiadać o katach ,bo pojęcia masz zerook, przekonałeś mnie, usuwam konto. :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Myślę ze jestes laikem co smiga wsk ,i przestań sie wypowiadać o katach ,bo pojęcia masz zero To dobre było :laugh: :laugh: :banghead:Major, a ty pewnie kupujesz takie młode katy co pół roku bo korbe zajeżdzasz po mixolu 1:50 :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 To dobre było :laugh: :laugh: :banghead:Major, a ty pewnie kupujesz takie młode katy co pół roku bo korbe zajeżdzasz po mixolu 1:50 :D :DTak było, ale pan szajba dał mi dobre rady i teraz będę na tłoku robił 500godzin. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 1:40 - 1:60 nie zależy od stylu jazdy tylko oleju, kiepski olej 1:40 syntetyk 1:60 , tak pisze serwisówka. jauzywam po środku 1:50 bo mam tuleje. już trzeci sezon jeżdzę nic sie nie dzieje. za to jak zalałem na początku 1:30 to nie wkręca sie na obroty.Dlatego dziwne jest że ktoś chce poprawiać producentów. PS kupię dyfuzor do 250/300 EXC 2003-2010 uszkodzony lub pognieciony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi