iks Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 czyli wszyscy kradną - no ładnie a potem janusz do uk jedzie i się wypłakuje...... ja to na poziomie byłem- jadę rowerem w rowie leży ogar 200 w promieniu 5 km nikogo , wyciągłem odpaliłem, zostawiłem rower pojechałem dalej ogarem :D nikt mi nie zarzuci że żula bez środków transportu zostawiłem..... zul, ale musial przezyc szok. ogar mu sie w wigry zamienil :D Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dawno temu uratowalem "od parkingowej smierci". Renault Fuego, tez stala na parkingu niby porzucona, odnalazlem wlasciciela i sie z nim dogadalem. Porzucone bez wlasciciela to staly dawno temu w Niemczech wschodnich Trabanty, Warburgi :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 zul, ale musial przezyc szok. ogar mu sie w wigry zamienil :D :) żule tak mają, że im się nawet krajobrazy w nocy zmieniająPacnąłbym kiedyś żulika na drodze w nocy. Zatrzymałem się, leży bidula na środku drogi, damka obok, pewnie po wypłacie, spojrzenie na kumpla i bach go z damką na kipe transportera. Mieliśmy go wysadzić pod pałacem kultury, ale nam rury zmiękły po 100 km, położyliśmy grzecznie na pobocze, przy znaku miejscowości, żeby nie błądził. Dostał pare bananów i napój na drogę. Ma jednak człowiek to serce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 akcja jak z filmu motór :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 :) żule tak mają, że im się nawet krajobrazy w nocy zmieniająPacnąłbym kiedyś żulika na drodze w nocy. Zatrzymałem się, leży bidula na środku drogi, damka obok, pewnie po wypłacie, spojrzenie na kumpla i bach go z damką na kipe transportera. Mieliśmy go wysadzić pod pałacem kultury, ale nam rury zmiękły po 100 km, położyliśmy grzecznie na pobocze, przy znaku miejscowości, żeby nie błądził. Dostał pare bananów i napój na drogę. Ma jednak człowiek to serce :DA potem ludzie idą do telewizji i opowiadają, że ich ufo na pokład wzięło. I jeszcze, że ich seksualnie wykorzystali. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ciekawe czy był wyrejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Przed moim osiedlem stoi Peugot 406 Coupe i Hyundai Coupe ...... stoją już z rok ......... ZAPRASZAM :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Przynajmniej mam co zaparkować :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Przed moim osiedlem stoi Peugot 406 Coupe i Hyundai Coupe ...... stoją już z rok ......... ZAPRASZAM :D Może właśnie liczą na to, że ktoś je ukradnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A potem ludzie idą do telewizji i opowiadają, że ich ufo na pokład wzięło. I jeszcze, że ich seksualnie wykorzystali. :)Może i wykorzystali :), ale my świniami nie byli (w odróżnienu do ufo), my zapłacili......bananami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi