KarolaS Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Obejrzane :D widoki piękne i ta muuuzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Obejrzane :D widoki piękne i ta muuuzyka...jak się podoba to zapraszamy z nami na kolejny wyjazd . Będziesz miała najdłuższy film w swoim życiu . W sam raz na długie zimowe wieczory :ohmy: Trzeba tylko pomyśleć nad kierunkiem PS. Poza tym forum dyskryminuje kobiety .Dlaczego jest " KarolaS ... napisał " ? Podaj do sądu modka o dyskryminacje to będzie kasa na wyjazd . Ja do jednego ( :icon_twisted: ) mam blisko to mogę podjechać i kasę odebrać :biggrin: No chyba że na miejscu przepijemy Edytowane 23 Października 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Click here to view Eurotrip 2013 Nie wiem kto i kiedy oglądał ale wczoraj wieczorem Olka dorzuciła jeszcze około 50 zdjęć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jak się podoba to zapraszamy z nami na kolejny wyjazd . Będziesz miała najdłuższy film w swoim życiu . W sam raz na długie zimowe wieczory :ohmy: Trzeba tylko pomyśleć nad kierunkiem Pablo to nie jest głupi pomysł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Pablo to nie jest głupi pomysł ;) Ja mam już nawet mały zarys przyszłorocznego wyjazdu :D:D Pablo doszły mnie słuchy że pozbyłeś się Yamahy ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja mam już nawet mały zarys przyszłorocznego wyjazdu :D:D foresst zdradz jaki to kierunek będzie.... zastanowie się czy mi pasuje czy nie :D (no wiesz czy dam radę hahaha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Gruzja może ? :) Chociaż obstawiał bym, Rumunia- Bułgaria (opuszczony obiekt) i przez Serbie na zatokę umarłych hoteli w Chorwacji. Trafiłem ? Ja po zadymie w robocie, musze w tym roku (wakacje2014) dokładniej planować termin urlopu niestety. Edytowane 24 Października 2013 przez Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja po zadymie w robocie, musze w tym roku (wakacje2014) dokładniej planować termin urlopu niestety.uuuu to coś Ty zrobił....jak można wiedzieć?dobrze, że ja nie muszę się deklarowac na początku roku kiedy chce miec urlop ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Przeczytane, obejrzane, z rozmarzeniem i uśmiechem - dzięki za fajną lekturę :D Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja mam już nawet mały zarys przyszłorocznego wyjazdu :D:D Pablo doszły mnie słuchy że pozbyłeś się Yamahy ;>pozbyć to się można jakiegoś badziewia a mój "potfur" tylko zmienił właściciela :ohmy: Ciągle coś szukam , albo śmigło albo Będę Miał Wydatki. No chyba że nic nie kupię i mnie Karola zabierze na wyjazd :rolleyes: Pablo to nie jest głupi pomysł ;)no ba , to jest bardzo dobry pomysł :clap: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 pozbyć to się można jakiegoś badziewia a mój "potfur" tylko zmienił właściciela :ohmy: Ciągle coś szukam , albo śmigło albo Będę Miał Wydatki. No chyba że nic nie kupię i mnie Karola zabierze na wyjazd :rolleyes: Myślisz, że SV-a to wytrzyma... Ty, ja i bagaże... jak wielbłąd :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Małe nieporozumienie, ale w skrócie wysłałem sms w niedziele z Albanii, że się trochę wyjazd przedłuży, a w pracy myśleli, że w poniedziałek rano już będę :) Spokojnie SV Was pomieści, tylko kilka wskazówek od Foresta weźcie jak się spakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Przeczytane, obejrzane, z rozmarzeniem i uśmiechem - dzięki za fajną lekturę :DProszę bardzo ;) Cieszy mnie że miło się czyta i że wgl się podoba ;) Gruzja może ? :) Chociaż obstawiał bym, Rumunia- Bułgaria (opuszczony obiekt) i przez Serbie na zatokę umarłych hoteli w Chorwacji. Trafiłem ? Ja po zadymie w robocie, musze w tym roku (wakacje2014) dokładniej planować termin urlopu niestety.Już Ci o tym mówiłem :D??? foresst zdradz jaki to kierunek będzie.... zastanowie się czy mi pasuje czy nie :D (no wiesz czy dam radę hahaha)tak jak napisał Adriandokładne plany zacznę sklejać po nowym roku ale trasa będzie prowadziła przez Rumunię, Bułgarię, Macedonię, Albanię, Czarnogórę, Chorwację (tutaj dłuższy odpoczynek w Kupari) no i może zahaczyć w drodze powrotnej o Wenecję ?? wszystko będzie się klarowało jak spadnie śnieg, a Ja będę się nudził w długie zimowe wieczory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Myślisz, że SV-a to wytrzyma... Ty, ja i bagaże... jak wielbłąd :laugh:SV-ka wytrzyma na pewno , tylko czy Ty wytrzymasz moje towarzystwo ? :blush: tak jak napisał Adriandokładne plany zacznę sklejać po nowym roku ale trasa będzie prowadziła przez Rumunię, Bułgarię, Macedonię, Albanię, Czarnogórę, Chorwację (tutaj dłuższy odpoczynek w Kupari) no i może zahaczyć w drodze powrotnej o Wenecję ?? wszystko będzie się klarowało jak spadnie śnieg, a Ja będę się nudził w długie zimowe wieczory :)Kupari ? nie znudzi Ci się wypoczynek w tych samych miejscach rok po roku ??? Wenecja , fajna sprawa ;-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 SV-ka wytrzyma na pewno , tylko czy Ty wytrzymasz moje towarzystwo ? :blush: Kupari ? nie znudzi Ci się wypoczynek w tych samych miejscach rok po roku ??? Wenecja , fajna sprawa ;-)w tym roku nie licząc pierwszego dnia gdzie zaczęło padać i uciekaliśmy do zrujnowanych hoteli przed deszczemna plaży w Kupari spędziliśmy pół dnia :Ddlatego raczej nie ma mi się co nudzić, czuję niedosyt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi