granat Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Moze jednak te starocie wypiernilic do archiwum????I to jak najszybciej bo nie tylko ja sie nabieram na ta ilosc tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Moze jednak te starocie wypiernilic do archiwum????I to jak najszybciej bo nie tylko ja sie nabieram na ta ilosc tematów No ja też się cieszyłem że w końcu coś o porządnych motocyklach jak np. WSK czy SHL a tu tematy sprzed wojny. Dajcie to do archiwum a my zapodamy nowe na ich temat. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dlaczego do archiwum, jezeli watek aktualny nalezy go kontynulowac... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dlaczego do archiwum, jezeli watek aktualny nalezy go kontynulowac... :icon_rolleyes: :lalag: Może kolega Zbyhoo napisałby co w koncu stało się z ta SHL? Minęlo sporo czasu i może Eshaela juz lata po drogach. :evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 To ja sie dołacze, ostatnio ktos przywlukł do mnie na złom helke bez silnika, ale kołami i w ogóle, stan nawet fajny, ech, ludzie nie maja pojecia jaka krzywde wyrzadzaja swiatu, nie musze dodawac u kogo juz stoi to moto:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi