kubagsx Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 witam szukam informacji nt konstrukcji motocykli, chcę zbudować pojazd od podstaw od ramy po owiewki. Nie pytajcie po co ... takie wyzwanie. Mam dostęp do bardzo wielu maszyn, więc tutaj nie będzie problemu. Interesują mnie zwłaszcza kwestie materiałowe i kwestie procesu produkcyjnego różnych elementów. z góry dzięki! Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mamy w Polsce dobrego konstruktora motocykli od A do Z.Pakuj walizkę i zgłoś się do niego na asystenta tylko nie zapomnij zapytać ile będzie trwała nauka. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 kogo konkretnie masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 konstruktor motocykla Munch Mammut 2000 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 trochę wiem i obracam się wśród ludzi, którzy mieli styczność z projektowaniem części, sam tworzyłem od podstaw niektóre części do aut. Prosiłbym o ww. materiały jeśli coś macie na uwadze... Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satanic_masta Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 moze zacznij od modelu 3d w jakimś programie CAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi