tylkoproblemy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 mam cezete 350 i jak odpale to zchodzi z obrotow i niekiedy sie zalewa a jak przechyle ja na bok to chodzi ladnie co jej jest mechaani mowil ze cos z cewka zaplonowa ale nie jestem pewny a sam niechcial sie za nia wziac wie ktos z was co to moze byc za przyczyna i jak to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasikunik Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 poziom paliwa w komorze plywakowej. ja tak mialem w mojej jawci lub przeczyść dysze.,POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Potwierdzam - trzeba wyregulować poziom paliwa w komorze pływakowej.A swoją drogą niezłego masz mechanika - ja bym się bał takiemu zostawić sprzęt :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Potwierdzam - trzeba wyregulować poziom paliwa w komorze pływakowej.A swoją drogą niezłego masz mechanika - ja bym się bał takiemu zostawić sprzęt :laugh:Hehe Dokładnie :)Jak nie wiesz jak to zrobić to podjedz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ewentualnie uszczelniacz na wale korbowym od strony sprzęgła, dlatego w pochyleniu inaczej chodzi. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tylkoproblemy Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 jak wyregulowac poziom paliwa w komorze plywakowej ta srubka od mieszanki czy jak bo nie wiem.a jak odkrece srubke od mieszanki to gasnie zobacze w poniedzialek przeczyszcze dysze bo gaznik od nowosci z motorem nie byl czyszczony i moze cos sie zatkalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasikunik Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam! Między pływakami jest taka mała blaszka którą trzeba dogiąć bardzo delikatnie tyciu tyciusrubki nie ruszaj, ale na moje do jakaś dysza zatkana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tylkoproblemy Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ja ma jeden plywak.Nic nie bylo w niej zmieniane od kad ja tata kupil w wojsku mozliwe ze dysze zatkane popatrze jutro jak cos to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam! Między pływakami jest taka mała blaszka którą trzeba dogiąć bardzo delikatnie tyciu tyciu To inny gaźnik nie ma komory centralnie jak w Jawie. Nie wiem czy tam w ogóle jest jakaś regulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 To prosty gażnik JIKOV-a z okrągłym pływakiem. Jest regaulacja na blaszce,jak ktos wcześniej napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tylkoproblemy Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 czyscilem dzis gaznik i cos dalo bo jak odpalilem przejachalem to spadla z obrotow ale nie zgasla to wykrecilem troche srubke ona jest w dol i pomoglo jawa teraz jezdzi a chodzi az milo sluchac:) wielkie dzieki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi