bahama Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 juz mi ręce opadają :evil2:150 straciła moc i niechce jechac wskazówka dalej nie chce sie dzwignąć powyzej 50 km/h co to moze qrwa bycsprawdziłem cały układ wydechowy i wszystko okpali na dotyk wiec co to moze bycpaliwo idzie zapłon ok wiec juz nie wiempiszcie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Nie jestem dobrym mechanikiem ale czy nie sa o simmeringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 :cry: ja obsawiam zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysza Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Może to zapchana dysza, albo przeciwnie, kolesiowi sie ostatnio całkiem wykręciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 Cze!!Ej musisz sprawdzać pokolei i stopniowo:1.Paliwo idzie dobrze moze ta uszczeleczka pod kranikem??2. Gaźnik - tu musisz na pewno przeczyscic, sam mialem z tym kilka rzay problem przez paliwo3. Zapłon - nie wiem jak jest w 150 bo mam 2514. moze fałszywe powiietrze albo inne nieszczelności aha jak cos bys z tych rzeczy robił to rob probne jazdy i napisz jeszcze o objawach jak cos?? :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi