Shinigami Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 a najprościej świeca ?? Wyjdzie przy kontroli po przejeździe. Jak iskra na próbnej świecy jest a silnik nie hula to świeczka z głowicy robi papa. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na chłopski rozum-gdy ci tak zgaśnie to wez sobie szybko załóż inną świecę na fajkęi kołatnij kopką-będziesz miał pewnosc czy pada elektryka czy co innego, tylko nie wykrecaj świecy z gorącego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czyja wiem bo jest coś takiego jadę nagle gaśnie hamuję próbuję go odpalić nie odpala. Poczekam chwile odpali i mogę jechać dalej Zdecyduj się w końcu czego oczekujesz po tym forum ?Kolega kazał zmierzyć ciśnienie sprężania - nie podałeś wartości tylko napisałeś że jestPytał czy były regulowane zawory - napisałeś że ustawiałeś ale nie podałeś nam jakie luzy ustawiłeś ?To teraz ja zapytam - dlaczego wymieniłeś tylko pierścień olejowy i gdzie go znalazłeś ? bo w serwisie kupujesz komplet pierścieni. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi