konrad1f Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 a co za różnica czy przepłacisz za tego parcha 1000zł czy 2000zł? żadna!więc po co się targować? :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszekk Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pytam konkretnie. Jak chcesz sprzedać to sie wysil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie wiem czy wiesz, ale rozpoczynanie rozmowy od "a ile opuścisz" jest w bardzo kiepskim tonie. Wcale się nie dziwię reakcji Konrada. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Orzeszek ode mnie wymagasz "wysilenia się" a ciężko Ci wykonać telefon?cenę wyjściową znasz, a jeśli chodzi o ewentualne negocjacje to nie przywykłem aby prowadzić je publiczniepoza tym dobrze mieć jakikolwiek punkt zaczepienia jeśli chodzi o targowanie się - i raczej ciężko będzie Ci go znaleźć bo sprzęt opisałem jak najbardziej zgodnie ze stanem faktycznympoza tym na dzisiaj odrobinkę mniej zależy mi na sprzedaży niż parę miechów temu ;)dziękuję Limo za lekcję dla młodzieży ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszekk Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Limo, lekcje dla młodzieży sobie daruj, wiek cię do niczego nie upoważnia dużo ludzi wystawia motocykle z zapasem na zejście z ceny, ja akurat nie lubię się targować tylko lubię znać cene ostateczną jak w sklepie, i wtedy wiem czy mnie stać na to czy nie, zamiast bawić się w negocjacje jak jakiś turek. Takie pytanie pozwala się szybko dowiedzieć ile faktycznie sprzedający za to moto chce. Po za tym "no ale gdyby ktoś był zainteresowany to jest do poważnej negocjacji"Czego nie zadzwoniłem? Po pracy kompa nie włączam, w pracy nie chcę latać za bardzo z telefonem@konrad1f dostałem PW, jak wypadnie tak że mój kolega będzie miał pustą pakę z poznania do warszawy to zadzwonie i umówie się na oględziny, jak drogi będą jezdne. "na sucho" bez transportu nie będę jechał bo zajmie mi to cały dzień i tak pojechać pociągiem do poznania i wrócić stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Konkretny jak trybson, szacun :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi