_Monter_ Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzięki za info o trasie przy parku. Trasy jak pisałem zaliczymy, to co wklepałem to tylko szkic i nawet nie zwracałem uwagi jak wyznacza, bo jak napisałem, skoryguję poem.pozdrawiamKiedy tam pedałujesz Staszek?Nie, nie chcę się dołączyć ale może udałoby się napić razem jakiegoś regionalnego browara w okolicach transalpiny? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 I niech Was wszystko broni przed pomyłkowym zjazdem w Stryju na drogę H10 i potem P21. To jest droga sprawiająca wrażenie jakby nie była remontowana po ostatnim nalocie w 1943. Połowę trasy mozna pokonać trochę slalomem gigantem, drugiej niestety już się nie da. Za mało miejsca na slalom ;). Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Monter, wyjeżdżam w najbliższy piątek rano. Pierwszy nocleg w Zamościu, drugi we Lwowie - mam ochotę pospacerować po tym mieście, potem tydzień na rumuńskie pejzaże. Jadę z dwoma kumplami z Trójmiasta, jak chcesz się gdzieś spotkać czy jechać razem - nie ma problemu. Na priva wysyłam mój numer telefonu. Edytowane 1 Września 2013 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Hmmm, ponieważ okazało się, iż paszport się był skończył, Lwów odpadł. Czyli z Zamościa jadę jednak przez Węgry. Wobec tego mam dwa pytania:- czy ktoś zna jakieś fajne przejście graniczne polsko-słowackie w Bieszczadach (wolny dzień zamiast Lwowa wykorzystam na Bieszczady)- czy ktoś zna jakieś fajne przejście graniczne węgiersko-rumuńskie, tak, aby dojechać w miarę blisko do Sapanty.pzdr Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jesli Bieszczczady to przejście w Radoszycach - Palota niedaleko Komańczy lub trochę wyżej Barwinek, natomiast Węgry - Rumunia to: 1. Petea k. Satu Mare - najkrótsza droga do Sighetu i Sapanty2. Valea Lui Mihai drogą 48 z Debreczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzięki za pomoc. Liczyłem, że można ominąć właśnie Satu Mare, ale jak tak, to nie warto wyważać otwartych drzwi.Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tak też jechałem przez Petea, pogranicznicy węgierscy kazali mi pogazować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi