r4mbo Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 witam. W końcu uzbierałem konkretną sumę.No i zaczynam na poważnie poszukiwania i do końca sierpnia chciał bym coś kupić. w najgorszym wypadku do końca roku jak nic się nie znajdzie.Mam 2 propozycje i proszę o opiniehttp://otomoto.pl/ho...a-M3710598.htmlhttp://allegro.pl/sh...item=3425654317 Co sądzicie?? bo że tak powiem fajnie lata TL. ale nie wiem czy po dłuższej trasie mojej dziewczynie plecy nie klękną. a nawiązując do RudyXJ interesuje mnie turystyka trochę dłuższa bo planujemy jechać do hiszpanii i włoch w przyszłym roku maj. i zebrać większą ekipę. dlatego myślę nad TL bo szybko można myknąć i pali mało. ale za to vfr więcej bagażu weźmie. a plecaczek nie będzie się giąć na moto :D pozdrawiam i czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 W cenie tego TLa nie lepiej(jeśli już rozwazasz VFR)kupić 800 Fi? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4mbo Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jednak 750 . urzekła mnie :D a po za tym gaźniki. jakoś nie lobie wtrysków. I nie przemawia za mną R4. Nie chce sprzętu jakiegoś wypas. Tylko kultowego a z tego co wiem to VFR jest właśnie kultowym turystykiem z domieszką sportu :D a jak mam już pieniązki to chciałem pod koniec sierpnia kupić. a znalazłem dwa takie okazy i zastanawiam się co z tym fantem zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tyle,że każda VFR ma V4 a nie R4.TL ma wtrysk,czyli nie możesz go kupić :-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nie ma to jak rozeznanie w temacie, nie mówiąc już o tym, że oba te sprzęty mają się do siebie jak pięść do nosa :). Wycieczka TL-em do Hiszpanii to będzie niezapomniane przeżycie, no i mało pali :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4mbo Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 wiem że VFR ma V4 , ale z r4 chodziło mi że ogólnie nie lobie rzędówek :) a to niedopatrzenie w strone TL :) Masz racje :) to pozostaje ta VFR :) co ukazałem w ogłoszeniu :) a tak na oko co o niej sądzisz?Nie ma to jak rozeznanie w temacie, nie mówiąc już o tym, że oba te sprzęty mają się do siebie jak pięść do nosa :). Wycieczka TL-em do Hiszpanii to będzie niezapomniane przeżycie, no i mało pali :D Wiem, na pewno niezapomniana dla plecaczka i moich uszu :) bo musiał bym wysłuchiwać jęków bólu pleców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Myślę że bardziej był byś zajęty bólem swoich ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4mbo Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Może. ale obstawiam że dziewczyna by mi większy ból sprawiła po takiej wycieczce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4mbo Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Już nie będę marudzić :) umówiony jestem z gościem :) i powrót na kołach :D dam znać jak już będę nią w domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4mbo Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 byłem zobaczyłem. Honda okazała się szrotem. zajechana , sprzęgło łańcuch obie zębatki , tarcze i klocki przód, no i rama spawana, jakaś masakra :( szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 byłem zobaczyłem. Honda okazała się szrotem. zajechana , sprzęgło łańcuch obie zębatki , tarcze i klocki przód, no i rama spawana, jakaś masakra :( szukam dalejJeśli nie przeraża Cię jazda po moto 190 km w jedną stronę, to polecam coś z oferty tego sprzedawcy: http://motorboleslawiec.otomoto.pl/motocykle-i-quady Podkreślam, że w żaden sposób nie jestem z nim związany, ale w zeszłym roku oglądałem u niego Bandita dla kumpla, i kupił go bez zastanowienia.Ceny ma wysokie, ale motocykle naprawdę w świetnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi