Largey Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 (edited) Mam problem z moim pocetem, (bemi 125) otóż strasznie szybko się nagrzewa. Jak silnik jest zimny to jestem w stanie przejechać około 6 km po czym gaśnie, a silnik jest gorący. Po odczekaniu paru minut jestem w stanie przejechać kilka kilometrów po czym sytuacja się powtarza. Proszę o pomoc. Jeśli ktoś miał taki problem albo wie o co chodzi to proszę o radę. A i gubi olej ale w małych ilościach więc narazie tym się nie będę zajmował. Edited July 27, 2013 by Largey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Zawory do regulacji. Podpierają się od temperatury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largey Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 Regulowałem zawory i to nic nie pomogło, dalej to samo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largey Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 Problem już dawno rozwiązałem lecz zapomniałem całkowicie o forum. Przyczyną był tło, puchł przez co gasł a jak wystygł i wrócił do normy (mniej, więcej) to dał radę kawałek przejechać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts