Largey Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Mam problem z moim pocetem, (bemi 125) otóż strasznie szybko się nagrzewa. Jak silnik jest zimny to jestem w stanie przejechać około 6 km po czym gaśnie, a silnik jest gorący. Po odczekaniu paru minut jestem w stanie przejechać kilka kilometrów po czym sytuacja się powtarza. Proszę o pomoc. Jeśli ktoś miał taki problem albo wie o co chodzi to proszę o radę. A i gubi olej ale w małych ilościach więc narazie tym się nie będę zajmował. Edytowane 27 Lipca 2013 przez Largey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Zawory do regulacji. Podpierają się od temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Largey Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Regulowałem zawory i to nic nie pomogło, dalej to samo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Largey Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Problem już dawno rozwiązałem lecz zapomniałem całkowicie o forum. Przyczyną był tło, puchł przez co gasł a jak wystygł i wrócił do normy (mniej, więcej) to dał radę kawałek przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi