plok Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 pytanie do szanownego grona znawców...gdzie zblokowana jest ww honda? silnik od Dominatora chyba 50KM a w mojej 38 KMwiem że można odblokowac a każdy(teoretycy) mówi co innego.tzn. gaźnik, filtr powietrza(w to nie wierzę),dławiki na króćcu,wydechy. proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 ...się przypomnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 pytanie do szanownego grona znawców...gdzie zblokowana jest ww honda? silnik od Dominatora chyba 50KM a w mojej 38 KMwiem że można odblokowac a każdy(teoretycy) mówi co innego.tzn. gaźnik, filtr powietrza(w to nie wierzę),dławiki na króćcu,wydechy. proszę o poradę Nie zrozumiałem Twojego problemu.Dlaczego chcesz odblokować silnik który nie jest zablokowany fabrycznie ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 właśnie jest. mam fmx a silnik w nim jest ten sam co w dominatorze . moc dominatora podchodzi pod 50KM a FMX tylko 38KM. i pytanie gdzie jest dławienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 właśnie jest. mam fmx a silnik w nim jest ten sam co w dominatorze . moc dominatora podchodzi pod 50KM a FMX tylko 38KM. i pytanie gdzie jest dławienie. Jeżeli tak twierdzisz to szukaj dalej bo ja wiem, że to jest inna konstrukcja bazująca na bloku Dominatora. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi