plok Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 pytanie do szanownego grona znawców...gdzie zblokowana jest ww honda? silnik od Dominatora chyba 50KM a w mojej 38 KMwiem że można odblokowac a każdy(teoretycy) mówi co innego.tzn. gaźnik, filtr powietrza(w to nie wierzę),dławiki na króćcu,wydechy. proszę o poradę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plok Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 ...się przypomnę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 pytanie do szanownego grona znawców...gdzie zblokowana jest ww honda? silnik od Dominatora chyba 50KM a w mojej 38 KMwiem że można odblokowac a każdy(teoretycy) mówi co innego.tzn. gaźnik, filtr powietrza(w to nie wierzę),dławiki na króćcu,wydechy. proszę o poradę Nie zrozumiałem Twojego problemu.Dlaczego chcesz odblokować silnik który nie jest zablokowany fabrycznie ? Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
plok Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 właśnie jest. mam fmx a silnik w nim jest ten sam co w dominatorze . moc dominatora podchodzi pod 50KM a FMX tylko 38KM. i pytanie gdzie jest dławienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 właśnie jest. mam fmx a silnik w nim jest ten sam co w dominatorze . moc dominatora podchodzi pod 50KM a FMX tylko 38KM. i pytanie gdzie jest dławienie. Jeżeli tak twierdzisz to szukaj dalej bo ja wiem, że to jest inna konstrukcja bazująca na bloku Dominatora. Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts