Nico Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 . Za wiele nie czytaj i nie pytaj, bo dojdzie do tego że bedziesz jeździł hulajnogą.To tak jakbyś szukał idealnej dziewczyny, nie ma i nie będzie, bierze się to, co jest dostępne w danej chwili na rynku, i używa zgodnie z przeznaczeniem :) I takie podsumowanie mi sie podoba :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 1,8T jest dobrym silnikiem, podchodzony lubi olej, ale pozatym jeździ fajnie. Akurat w A4 daje rade, a na LPG też działa bez problemu. Miałem 4 samochody z tym silnikiem, i co prawda żadnym długo nie jeździłem, ale żaden też nie sprawiał problemu. Dwa były na LPG dwa bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kurcze, chłopaki, jeździcie japońskimi motocyklami (prawie każdy), a się zastanawiacie jaka motoryzacja jest najlepsza!Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ale nie każdego stać na ameryańskie V8 które z ponad 5L pojemności wyciąga ledwo 200KM. Więc o niezawodnym można tylko pomarzyć, chyba że chcesz lać 30L LPG na setkę. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kurcze, chłopaki, jeździcie japońskimi motocyklami (prawie każdy), a się zastanawiacie jaka motoryzacja jest najlepsza!PozdrawiamPewnie masz na myśli to że Japońskie benzynówki są dobre. I masz racje, bo szczególnie te Hondowskie wypadają super, ale wolnossąca wysokoobrotówka, a doładowany motor to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Te japońskie benzynówki, mają jeszcze jedna zaletę, rewelacyjnie się prowadzą.A jak motor jest na dwóch wałkach, to już przeważnie jest się czym odepchnąć.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Żeby mieć czym pierdnąć spod świateł mogę coś takiego zaproponować http://allegro.pl/silnik-chevrolet-chevy-572-nowy-i3279336139.html a uwierz mi, jest czym ;). Przywiozłem 3 z czego jeden wykorzystany, jeden sprzedany, a z tym miałem wielkie plany, które ostatnimi czasy się zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ta a szukanie mechanika/elektryka żeby zdiagnozować błąd w japończyku bezcenne, japońskie silniki są dobre jak są nowe. Poza tym plastikowość i bezguście wykończenia według mnie wypada cienko. Już wolał bym za tą cenę rocznego francuza przynajmniej wygląda za 2 lata sprzedajesz dokładasz i znowu prawie nowe auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 bez przesady , wiele znajomych ma japonce i nikt nie narzeka . Kiedy spotykaja sie uzytkownicy "francuzow " ? - codziennie rano na serwisie :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Żeby mieć czym pierdnąć spod świateł mogę coś takiego zaproponować http://allegro.pl/silnik-chevrolet-chevy-572-nowy-i3279336139.html a uwierz mi, jest czym ;). Przywiozłem 3 z czego jeden wykorzystany, jeden sprzedany, a z tym miałem wielkie plany, które ostatnimi czasy się zmieniły. Odepchnąć? To przeca jest już frezarka do asfaltu. :biggrin: Znajomek ma 200KM (5.2L) w 2-tonowym Jeep`ie i mało które auto ma z nim szansę spod świateł. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Tylko ten jeep to jest panie kolego fiat ;) japońskie samochody ciężko się diagnozuje i ciężko serwisuje. Nawet skomplikowane BMW czy Merola szybciej zrobisz. Niż np. prostą Mazdę. Co prawda sprawa to też oprogramowania ale i tak miodu ni ma. Z VW zrobisz wszystko za grosze w porównaniu do japońskich marek. Zresztą panowie obecne auto po 8 latach nadaje się tylko na szrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 dokladnie wuseska..dlatego warto zrobic stare auto pod siebie i jezdzic do poki nie polamie sie w pol :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Qr.... 8 lat szort? To ja pacze na Allegro na "młodziaki" czyli 10-latki i mlaskam że świeżynki ładne. Coś robię nie tak? Mój Gofer ma 15 i żyje. Podobno przy 300kkm zegar się resetuje, czyli już niedługo, za kilka tysi. Ino nie wiem czy to pierwszy czy już drugi reset będzie. :biggrin: No ale fakt że większość sam w nim mogę rzeźbić z pomocą młotka, puszki od browaru i drutu. Co najwyżej pompa wtryskowa i turbina mogą być trudniejszym tematem, ale tą drugą to jeszcze sam potrafię wyjąć i potem zamontować. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Patrzysz na 10 letnie bo jak 80% kupujących akurat nie masz 40 tys na świeże auto, jeśli byś miał twój golf służył by jako taczka do gnoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A produkuje się teraz jakieś auto które kupując nowe starczy mi do końca życia? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi