Limo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ostatnio pytałem mechanika i powiedział mi ,że motocykl który mam, to wersja niemiecka i jakiekolwiek dane serwisowe z Haynesa dot. gazników w tym motocyklu się nie sprawdzają, ponieważ Haynes jest do amerykańskich motocykli. Bzdura Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 BzduraNo Ok bzdura, ale uzasadnij :) To co on powiedział akurat sie sprawdza um nie, mam wykrecona pilot screw o 0,5 obr i optymalny skład, a jak wykręce na 2obr to mam za ubogo, więc coś w tym jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Sprawdza się bo w kilkunastoletnich motocyklach ustawienia fabryczne zazwyczaj nie mają zastosowania ze względu na zużycie poszczególnych podzespołów. A Haynes z reguły podaje ustawienia dla różnych wersji jednego modelu przeznaczonych na poszczególne rynki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Mam problem z colortune. Czy to jest normalka że iskra wali między izolatorem elastycznego pręta a komorą świecy , szczególnie na małych obrotach (pacjent VZ800 97' ) ? Zakładałem plastikową osłonę z lusterkiem - to samo iskra wali przez ścianki , założyłem dwie koszulki termokurczliwe - kapkę pomogło ale dalej lata iskra . W środku jest fabryczna przerwa na iskrę , czy wygięcie tego pręta (żeby zmniejszyć przerwę) nie uszkodzi szkła ? Na jutubie jakoś normalnie to działa . Edit.Świeca jest nowa i nie wygląda na pucowaną używkę ze zwrotu . Edytowane 9 Lipca 2018 przez LORD VADER Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Pisałem o tym wcześniej, że to badziew. Miałem, próbowałem, wrzuciłem do szuflady i zapomniałem. Jedyne z czego korzystam to redukcje na różne gwinty do pomiaru ciśnienia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 No fajnie , "saport" odpisał że "sie zdarza" i trzeba kombinować :bigrazz: No nie , pozytywnej opini nie będzie , chińskie wakusy glicerynowe prosto z taobao , przewalone przez milion rąk działają wyśmienicie a angielski sprzęt, jak widzę na własnym przykładzie , jest jak ten ich ku*wa pudding miętowy . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi