Martius Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Przestancie sie juz spierac w szczegolnosci ze to nie na temat glowny :banghead:Od poczatku internetu w naszym kraju przyjete jest nieuzywanie polskich znakow (kiedys to bylo wrecz wskazane teraz pozostalo tradycja) i o ile uwazam ze przeklinac w postach sie nie powinno to doczepianie sie do czegos takiego jak znaki jest nie na miejscu. Takie rzeczy tylko doprowadzaja do rozlamu na forum i odchodzenia ludzi czego bylismy niedawno swiadkami. Co do tematu:Jak beda sie powtarzaly takie sytuacje jak w Polanowie to ludzie przestana przyjezdzac. Z tego co widac organizator zlamal wszytkie przepisy dotyczace imprez masowych.Mam nadzieje ze w prasie ukarze sie naturalne sprawozdanie ze zlotu a nie na zasadzie "Zlot byl bardzo udany mimo kilku nieprzyjemnych incydentow" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 13 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Bardzo mnie cieszy/smuci potwierdzenie mojej relacji przez wiekszosc 4umowiczow, co dowodzi, ze jednak widzielismy to, co widzielismy. Aktualnie na preclach trwa burzliwa dyskusja, z ktorej zacytuje fragment (wiem, ze tak sie nie powinno, ale nie wypacza to calej dyskusji): ----- Original Message ----- From: "Marek W." <[email protected]>Newsgroups: pl.rec.motocykleSent: Tuesday, July 13, 2004 7:25 AMSubject: Re: Polanow 2004 - ktos cos wie? >> Użytkownik "Michał Margula" <[email protected]> napisał w wiadomości> news:[email protected]...> > Człowieku jakie ploty?! Ja tam byłem. A może powiesz mojemu kumplowi,> który> > wracał bez kasku z powodu opuchniętej głowy, że to ploty?> >> > Tutaj http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=205470 masz więcej> opisów> > i jakoś żaden z nich nie odbiega od prawdy>> Cos ci powiem: ch..a prawda.... wszystkie te "opisy" w mniejszej lub> wiekszej czesci odbiegaja od prawdy....> Byles tam???? widziales dokladnie co sie dzialo?, od czego sie zaczelo ijak> sie skonczylo?> Jak bys widzial to bys takich bzdur nie pisal...> Moze i widziales... z odleglosci "kilometra"... nie wiedziales o coposzlo,> kto kogo "dziabnal kosa" kto kogo i za co lal, tak jak i pozostali> "pisacze", a reszte sobie sami "dospiewaliscie" i zaczynaja powoliwychodzic> takie wlasnie "relacje naocznych swiadkow" jak w podanych przez ciebie> linkach... Za tydzien przeczytam pewnie na necie ze pojawilo sie 300 RR,> przylecieli helikopterami, ustawili na gorce karabin maszynowy i zaczeli> napierdalac do kobiet z dziecmi za pobozny wyraz twarzy... a na odjezdzie> zapierdolili komus zegary do MZ i jeszcze chcieli cala MZ zaje*ac ale sieim> do helikoptera nie zmiescila...> Nie mam zamiaru pisac jak bylo naprawde, bo nie widze powodu zeby sie> komukolwiek tlumaczyc z naszych wewnetrznych spraw... wiec tylko w kilku> slowach: jednym z powodow przyjazdu byla miedzy innymi "malo wywazona"> wypowiedz na necie pewnego czlowieczka ktory twierdzil (mowiac ogolnie...)> ze jestesmy "odmiennej orientacji sexualnej" - nie chcial nam tego jednak> powiedziec prosto w oczy jak go o to prosilismy na zlocie... Nie bylo> zadnych wynajetych autobusow (nie tylko ja przyjechalem motocyklem - 600km-> duza czesc w deszczu - w jedna strone...), nie zgadza sie liczba obecnychna> miejscu RR, nikt nas ze zlotu nie "wyprosil", ogolnie rzeczywistosc jak> zwykle rozmija sie szeeerokim lukiem z netowymi opisami...>> Marek W.> Road Runners MC> Zabrze Ja tego nie komentuje, bo na nastepnym zlocie ja dostane, za to, ze napisalem costam, co oczywiscie bylo tylko klamstwem. Pozostali 4umowicze rowniez byli w stanie takiego upojenia alkoholowego, ze nam sie to wszystko przewidzialo (wiadomo jak to na zlocie!), a wlasne relacje potwierdzamy nawzajem tylko i wylacznie celem wprowadzenia pozostalych 4umowiczow w blad, i checia nabijania sobie licznika kolejnymi postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 napisałem to już w Piwie, ale powtórzę;nie rozumiem jak może wejść 40 osób na 1000 osobowy zlot i zrobić rozpierduchę, po prostu to przekracza moje zdolności percepcji;jak można zapierdzielić komuś motocykl na zlocie :?: Przecież powinna być ochrona parku maszyn, przynajmniej na zlotach Gryfa takie coś ma m-sce.To co wydarzyło się w Polanowie to jakieś niepojęte dla mnie zdarzenia. Tak nie powinno być na zlotach motocyklowych Co co mojego "czepiania" się. Nie czepiam się tylko taki jest mój zasr..y obowiązek. Bluzgów tutaj nie bedzie, od tego jest Rzeźnia, czy to się 20-postowym forumowiczom podoba czy nie (tylko tacy zapałali świętym gniewem) bo tak ustanowiliśmy z adminem i pozostałymi modami. I nawet nie było to czepnięcie się tylko prośba "czy mógłbyś..."Co do używania polskich fontów. To także nie było "czepnięcie" tylko zwrócenie uwagi w formie prośby. Ale nic mi do tego, możecie pisać fontami hebrajskimi tudzież chińskimi. I jeszcze do Jaroslav'a:howg, ale także howhg, howgh, houk, houg - z takimi formami pisowni się spotkałem. W zasadzie ile wydań tyle było form. Jakoś nie słyszałem by istniały jekieś zasady pisowni tego wyrazu. "i to by było na tyle"hahaha chłopie i ty chcesz mnie poprawiać :?:nawet nie wiesz co to zdanie i skąd się wzięło, tylko bezmyślnie je powtarzasz:!: To zdanie z kabaretu Janusza Kofty, które nic nie znaczy i akcentując w ten sposób kuriozum lat 80 tych.Jednak tak mocno weszło do języka, że nasi jezykoznawcy robili sobie jaja ze spikerów i prezenterów, którzy nie rozumiejąc kompletnie jego znaczenia, podobnie zresztą jak ty, bardzo często nadużywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pepe23 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Byłem widziałem... Az mi Głupio ze wszyscy spekali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkot Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 dlaczego rozpatrywać to w ten sposób że wszyscy spękali?. poprostu przyjechaliśmy się tam bawić a nie zabijać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pepe23 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Cześć osobiście byłem na zlocie w Polanowie, Szedłem z moim Bratem i jego dziewczyna Agnieszką zobaczyć, co się dzieje na imprezie koło sceny, widzimy jak się zbliża ok 12 osobowa grupa, która idzie w naszym kierunku z palami, prętami i nożami, przechodząc koło nas powalili na ziemie mojego Brata i zaczęli go walić metalowymi pałkami, Ja widząc to byłem przez moment w lekkim szoku, Agnieszka zaczęła szarpać się z nimi i sprzedała paru z nich kopy w jaja a oni dalej się szarpali ja zobaczyłem jak brata okładają wyrwałem pręta jednemu i skierowałem uwagę na mnie, aby odeszli od Grześka, oczywiście zaczęli się kierować na mnie i nie mając wyjścia zacząłem spier**lać a oni za mną,,, tym sposobem odgoniłem ich od brata i Agi ale nie wiem co by się stało gdyby mnie dorwali a nie mogłem walczyć bo zakatowali by mnie i niewiadomo czy bym nie wylądował z kosa w brzuchu. Jedno jest pewne to są typowi "KIBOLE”, którzy jeżdżą na zadymy, aby się pobawić, to są zadymiarze a nie motocykliści, z nich to jeździ 20 % na motocyklach reszta przyjeżdża autobusami i brusami jak to miało miejsce w Polanowie. Śmiać mi się z tego chce. Albo się zmobilizujecie, albo oni będą psuli każdą imprezę. Jeszcze jedno do Irka z Ole Karter Klub, Irek byliśmy razem na tym zlocie i Twoja rezygnacja z prezesa klubu jest niesłuszna i to że jeszcze przepraszasz ich!! Za co ?????. Wiesz dobrze ze walczyłeś dużo czasu o to, aby nie było takich sytuacji. Oni pojedynczo każdego wyłapywali i barwy mu zdzierali. Ciekawe czy są mocni pojedynczo i bez pomocniczych narzędzi. Bo my na Zloty z takimi pomocami nie jeździmy a Twój klub jest przykładem wolnej grupy. Moi koledzy Ty i brat zostali pobici za to ze noszą barwy Ole Karter Klub a ja zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby oni znikneli z Imprez na ktore jeździmy pobawić się i odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonzo Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Niestety znana wszystkim brygada amfetaminowych dresiarzy znowu dała do wiwatu. Qrwa przez takich typków w Polsce nie będzie już imprez motocyklowych. Część moich kumpli z niemiec w ten weekend bawiła na innym polskim zlocie razem z innymi prawdziwymi klubami MC z kraju i zagranicy między innymi 81, 7 i nie było mowy o rozrubach tylko piwo, sex i rock'roll. Bo w prawdziwych klubach problemy załatwia się poza zlotami. Te typki to damscy bokserzy. Tak, panowie. Wiaomość o waszym zachowaniu obiegła już pół europy i szczerze mówiąc nie zazdroszcze wam opinii bijących kobiety, dzieci i biednych chłopaków którzy wyrwali się z okolicznych wiosek aby weekend spędzić inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Niestety znana wszystkim brygada amfetaminowych dresiarzy znowu dała do wiwatu. Qrwa przez takich typków w Polsce nie będzie już imprez motocyklowych. Część moich kumpli z niemiec w ten weekend bawiła na innym polskim zlocie razem z innymi prawdziwymi klubami MC z kraju i zagranicy między innymi 81' date=' 7 i nie było mowy o rozrubach tylko piwo, sex i rock'roll. Bo w prawdziwych klubach problemy załatwia się poza zlotami. Te typki to damscy bokserzy. Tak, panowie. Wiaomość o waszym zachowaniu obiegła już pół europy i szczerze mówiąc nie zazdroszcze wam opinii bijących kobiety, dzieci i biednych chłopaków którzy wyrwali się z okolicznych wiosek aby weekend spędzić inaczej.[/quote'] Gratuluje Ci odwagi Gonzo w wypisywaniu bzdur i obelg jako anonimowy chłopak z okolicznej wioski nawet nie wiadomo jakiej bo chyba zabrakło Ci odwagi żeby napisać skąd jesteś. Jesteś chłopie fantastą internetowym, no a może zapodaj fotkę, adresik i wtedy napisz co myślisz o RR a zdobędziesz mój szacunek, a jak nie to się odłącz od klawiatury. Poza tym najpierw trzeba się przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pepe23 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Niech Ryk bedzie z Wami,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Witam wszystkich !! Bylam , widzialam i rece mi opadaja ... ;) CHce pogratulowac organizatorom za rozlozenie rak kiedy poszlam do bramy i powiedzialam , ze chce zwrotu pieniedzy bo wynosze sie z tamtad , rozlozyli rece i powiedzieli :"my ich tutaj nie zapraszalismy "........ 8O Mam to gdzies o co komu poszlo a ja tam przyjechalam , zeby sie pobawic i odstresowac a bylo inaczej . Zas...nym obowiazkiem organizatora jest zapewnic uczestnikom bezpieczenstwo a nie rozkladanie rak . Szkoda bo nastepny Polanow raczej omine . :ehz: Pozdrawiam Ela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Nie wydaje mi się, żeby to był Kofta I dobrze ci sie wydaje, bo tak kończył swoje słynne wykłady z cylku "O wyższości Świąt Wielkanocy nad Świętami Bożego Narodzenia" Jan Tadeusz Stanisławski, Profesor mniemanologii stosowanej Michał - co do bluzgów - racja, co do czcionek - nie.Przeczytałem całego posta Młodego i nawet nie zauważyłem, że był pisany bez polskich czcionek. Przyzwyczailiśmy się już do takiej formy w internecie. Bardziej mi przeszkadzają "krzaczki" niż a zamiast ą. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDA Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 jedna rzecz,proszę- nie generalizuj wszystkich Runners'ów pod tą akcję- mieszkam w wawie i od długiego czasu znam nasz chapter, owszem- są popier...leni, ale uwierz, że "za darmochę" od nich żadko kiedy kto dostaje, spróbuj wyobrazić sobie (pewnie się orientujesz) jak trudno kobiecie jest zdobyć szacunek w tym środowisku, mówię tu o opcji kumpla i przyjaciela (siostry,brata, jak zwał tak zwał) a nie imprezowej panienki :| masakra. Pracowałam na to ładny czas i naprawdę wiem co chłopaki sobą reprezentują (a przynajmniej wawa). Każdemu czasem odwala po alkoholu, gdzie nie pojedziesz, zawsze jakaś scysja będzie. Przyznaję- przesadzili, ale to tak zwana "ambicja", męski "honor" i "duma", której i tak pewnie nigdy nie pojmę, jakbym się nie starała ;) :mrgreen: ale cóż ja na to poradzę. Ostatnio nawet mój facet (też motocyklista-nie należy do żadnego klubu) stwierdził, że robie się agresywna przy piciu. Tyle, że ja nie jestem w stanie zdzierżyć jak ktoś obcy, w dodatku równie pijany, w ilośli osób x10, sadzi mi teksty pt."...rybeńko"..."ale dupcia"...etc. Taki odrazu załuguje w moim mniemaniu na łomot i tyle (właśnie dlatego znajome mi MC i FG mnie szanują). Mam charakterek i "nie dam sobie w kaszę dmuchać", a tymbardziej jakiemuś nawalonemu kolesiowi, któremu akurat du...y brakuje do bzykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 15 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Wlasnie kumpel wrzucil fotki z Polanowa na serwer: http://smiechu.dyndns.org/polanow2004/ Milego ogladania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Przyznaję- przesadzili' date=' ale to tak zwana "ambicja", męski "honor" i "duma", której i tak pewnie nigdy nie pojmę, jakbym się nie starała ;) :mrgreen: ale cóż ja na to poradzę.[/quote'] Honor ??? w kilku na jednego - bez przesady :mrgreen: :P ale masz racje nie mozna uogolniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemyx Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Heheh http://smiechu.dyndns.org/polanow2004/phot...s/photo_21.html To nasz człowiek, który świeżo lakierowanego junaka maczał w błocie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi