Pjotrek95 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam, poszukuje niedrogiej dobrej tylniej opony do mojego kochanego kawasaki ninja 250. Dodam tyle ze chciałbym wsadzić szerszą oponke bo standardowa z tyłu to 130/70 17cali. Wiem ze 140 z tyłu weszłaby ze 150 moze byc roznie, zalezy od profilu opony. Czy ktos sie orientuje jaka oponka moglaby byc okej??, prosze o pomoc bo nie znam sie na tym zbytnio, jakies linki z allegro, albo podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 A zamierzasz tym jeździć? Bo jak nie to ja bym sugerował włożyć 160. "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jeśli takie kochane, to najlepiej zostaw tak, jak małe żółte ludziki wyliczyły. Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjotrek95 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) nie powaznie pytam czy wejdzie wieksza niz 130, bo ostatnie kapcie spalilem i szykuje sie do wymiany. Licze na pomoc nie docinki z waszej strony :D ? Edytowane 3 Maja 2013 przez Pjotrek95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Miałem przykrość jeździć kolegi CBR-ką z za dużymi oponami. Jeździ się po prostu źle. Do tego jak założysz szeroką oponę na wąską felgę to wygląda to komicznie bo robi się balon i wygląda jak ... balon.Wg mojej opinii szkoda dziadować. Lepiej założyć to co ma być. A jeszcze sobie przypomniałem, że w GPZ 500 S nie mogłem znaleźć opony na tył 120/90/16, więc założyłem 130/80/16. Do dziś żałuję tego kretyńskiego kroku bo wydałem kasę na darmo. Jeździło się po prostu źle. "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jakbyś łaskawie przeszukał 40 stronicowy temat o ninja to dowiedziałbyś się jaką 130'tke założyć i dlaczego większa nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjotrek95 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) dobra dzieki za pomoc ;) moglbys podac linka do podobnego tematu bo nie moge znalezc ?? Edytowane 4 Maja 2013 przez Pjotrek95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Kłamiesz. Na dole wyszukiwania jest http://forum.motocyklistow.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 przykazanie pierwsze: użyj wyszukiwarki zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi