spiwor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Syrek czy jest coś charakterystycznego w punkcie C tak żebym wiedział w którym momencie skręcić? pegaso nie mam pojęcia gdzie będę w niedzielę po południu, pełen spontan,z kimś trzeba się trzymać jakichś zasad. Z tego powodu jeżdżę sam. Sorki. Już się nie mogę doczekać :) , jeszcze tylko dwa dni, przydałoby się powoli pakować :) Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Koniecznie zahacz o rezerwat Czartowe Pole w miejscowości Hamernia pomięczy Józefowem a Suścem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jak skończysz przygodę na Roztoczu to pochwal się co widziałeś i jak było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Spiwor, punkt C na mapce to skret w prawo z drogi 835(Bilgoraj-lublin) na miejscowosc Zastawie. Ok 6 km od miejscowosci Frampol , po lewej stronie bedziesz mial mala stacje paliw, zaraz za stacja po prawej skret na Zastawie.Poznie kierujesz sie na miejscowosc kondraty. Tak jak pisalem, kilku miejscowosci mozesz nie znalesc na mapie....Droga w wiekszosci przez pola lady, krzaki, asfaltowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Niedaleko Hrebennego, koło Lubyczy jest sporo betonowych schronów. Są to pozostałości po Linii Mołotowa. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Visuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Spiwor nie zapomnij podrzucic zdjec na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jasne :) , będzie relacja :) Naprawdę dzięki Wam za info, mam zapisane wszystko na karteczkach, plan jest taki:Z Wrocka na Częstochowe jeszcze nie wiem którą drogą, a później Jędrzejów, Staszów, Janów Lubelski.A potem wyciągnę karteczki, porównam z mapą i "się zobaczy" :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jedziesz tą trasą , którą Ci zaznaczyłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tak, napewno. Tylko zobaczę jak czasowo i kondycyjnie przyjadę do Janowa, chciałbym ją przejechać na relaksie, jak będę padnięty to pobujam gdzieś w okolicy tak żeby nie jeździć dwa razy tymi samymi drogami i na drugi dzień trasa.Tak ogólnie w planach mam zamiar zobaczyć prawie wszystko co jest w wątku. Finansowo mogę zrobić 600 km, drugiego maja muszę być w pracy, więc zobaczymy :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja też czekam na relację. Jestem ciekawa jak inni widzą te rejony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na razie jestem nad zalewem w Janowie Lubelskim, uwięziony pod namiotem zastanawiam się jak zrobić siku nie wygrzebując się ze śpiwora na ten deszcz :) . Pozatym kończy mi się woda i jedzenie... Butelka czerwonego wina już wczoraj się skończyła... Ale znalazłem optymistyczną prognozę pogody, jestem dobrej myśli i jest zajebiście :). Ale będzie relacja po wszystkim :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 . Pozatym kończy mi się woda i jedzenie... :laugh:Nie martw się, tam jakieś sklepy są. Z tego co pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ty się wybrałeś... upssssssss pogoda do bani...Jak wino się skończyło to już masakra :laugh: Znajdź "tubylca" to Ci wskaże drogę do sklepu, baru itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W Lublinie już nie pada i powoli przeciera się. Jeśli interesujesz się historią, to jest tam sporo miejsc upamiętniających walki z różnych okresów, nawet z Powst. Styczniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Lublin nie leży na Roztoczu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi