metal_74 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Byłem ostatnio w bikemaster w Gdańsku widziałem pare fajnych maszyn. Może ktoś tam kupował motocykl i może się wypowiedzieć na temat sprzętu który tam jest sprowadzany z wysp. Wizualnie spoko a jak stan techniczny? Jeszcze rozglądalem się w sieci i natchnąłem się na choppers usa w orlu k/wejherowa ale chciałbym zaciągnąć waszych opinii na temat tych komisów. Wasze opinie pomogą mi podjęciu właściwej decyzji o zakupie sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Czy nikt nie kupował tam motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Być może i nikt nie kupował, bo od bikemastera należy trzymać się z daleka. Wystarczy w google wpisać "bikemaster opinie". Byłem u nich kilka razy, jak jeszcze mieścili się na grunwaldzkiej. I mogę potwierdzić prawdziwość większości tych opinii. Zresztą już samo napalanie się na "motocykle z wysp" jest trochę dziwne. Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 http://www.moto3miasto.pl/viewtopic.php?t=14220&highlight=bikemaster Znam osoby, które kupowały u nich motocykle i poza nieco wygórowaną ceną, nie miały zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A może byście polecili jakiś dobry komis z motocyklami z trójmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Z tego co poczytałem to MARVEL jest ok. Napiszcie gdzie się mieści i jaka obsługa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Poradźcie gdzie w trójmieście kupić używany motocykl, gdzie jest solidnie i adekwatnie do maszyny do około 20tys. PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) ..... kolego allegro , tablica , ebay ... troche zdrowego rozsądku i ewentualnie jak się nie czujesz w mechanice pare złotych dla mechanika i niewątpliwie zaoszczędzisz sobie problemów , i tzw niesłychanych okazji ...... co generalnie może doprowadzic twój portfel do utraty znacznej części zawartosci .... osobiście nie znam WIARYGODNEGO miejsca sprzedaży motocykla a moim zdaniem niewątpliwie nie jest nim komis ....... Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki za podpowiedź, tez nie jestem zwolennikiem komisów ale tam najłatwiejszy i największy wybór no i niby jakaś 3 miesięczna gwarancja. Na mechanice trochę się znam na tyle żeby samodzielnie kupić motocykl ale chciałem usłyszeć opinie tych którzy zakupili w komisie? Czasem trafiają się modele takie jakich nigdzie indziej nie znajdziesz chociażby BMW R1200C JAMES BOND który jest bardzo ciekawym motocyklem. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez metal_74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Przecież tym się nie da jeździć! Zaczynasz przygodę z 2 kółkami? Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dzięki za podpowiedź, tez nie jestem zwolennikiem komisów ale tam najłatwiejszy i największy wybór no i niby jakaś 3 miesięczna gwarancja. Na mechanice trochę się znam na tyle żeby samodzielnie kupić motocykl ale chciałem usłyszeć opinie tych którzy zakupili w komisie? Czasem trafiają się modele takie jakich nigdzie indziej nie znajdziesz chociażby BMW R1200C JAMES BOND który jest bardzo ciekawym motocyklem. Jak to nie da się gdzie indziej znaleźć?A tutaj?http://allegro.pl/motocykle-5557?string=r1200c Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ... wszędzie pełno tego typu sprzętu , w każdym serwisie ogłoszeniowym ...więc problemu tu nie widzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja nie zaczynam WOLNEMIASTO jak ty to nazwałeś przygody z dwoma kółkami to jest kolejny etap - ostatnio Suzuki Intruder 800, wcześniej Panonia, SHL, WSK, Simson AWO no i początki na ROMET KADET. A poza tym Ja gustuję w takim sprzęcie i podobnym także nie oceniaj w taki sposób jeśli Twój gust się różni. Pozdro. A BMWolf jak możesz podaj linki gdzie widziałeś taki sprzęt bo Ja tylko w komisach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ja osobiście mogę polecić http://go-moto.manifo.com/ zrobiłem motongem od momentu zakupu 4000 km i prócz jakiegoś zwarcia w instalacji elektrycznej innej awarii nie było. Nie jest to co prawda w trójmieście ale ja podobnie jak poprzednie moto kupiłem poza 3m. Być może i nikt nie kupował, bo od bikemastera należy trzymać się z daleka. Wystarczy w google wpisać "bikemaster opinie". Byłem u nich kilka razy, jak jeszcze mieścili się na grunwaldzkiej. I mogę potwierdzić prawdziwość większości tych opinii. Zresztą już samo napalanie się na "motocykle z wysp" jest trochę dziwne. odważna teza... pamiętaj , że zawsze nagłaśniane (opinie) są złe sprawy, a zazwyczaj o dobrych nikt nie mówi.... Ja nie zaczynam WOLNEMIASTO jak ty to nazwałeś przygody z dwoma kółkami to jest kolejny etap - ostatnio Suzuki Intruder 800, wcześniej Panonia, SHL, WSK, Simson AWO no i początki na ROMET KADET. A poza tym Ja gustuję w takim sprzęcie i podobnym także nie oceniaj w taki sposób jeśli Twój gust się różni. Pozdro. A BMWolf jak możesz podaj linki gdzie widziałeś taki sprzęt bo Ja tylko w komisach? no tak ale na długie wypady to sprzęt nie jest. Nie chciałem cię urazić ale takie sprzęty kojarzą mi się z ludźmi, którzy no właśnie... no nie ja nie mogę jeździć suzuki gsf bandit 650.... ja muszę mieć poważny sprzęt, co najmniej litr... np Hayabuse B-king.... i ten. Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzięki za poradę pooglądam i może skorzystam. Pozdro. Szkoda że tam tylko same sport są niestety dla mnie nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi