Moskit1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Siema kurka ostatnio zrobiłem mały przegląd i coś mnie zaskoczyło, niektóre przedmioty mi nie są znane :biggrin: do jakich moto podchodzą hmm :blink: Proszę o pomoc :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Stopka WSK reszta zagadka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ta ośka koła też WSK a te boczki wyglądają na CZ ale ręki nie dam uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Boczki trochę za głębokie na CZ. Może jakaś starsza Jawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zdjęcie 1,2,5,6 CZ. Sprzęgło, nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tego typu sprzęgła odśrodkowe stosowano np. w Jawie Babeta (moped) i Komarku i Pegazie - dwóch jednośladach z takim samym silnikiem z początku lat 70-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 HD1940 bigoooo właśnie na tym myślałem :) po nazwie Babeta mnie rozjaśniło dzięki panowie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi