Pawet Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Które z tych wybrać:http://www.oponeo.pl/opony/motocyklowe/130/70-18 Micheliny były by ze stycznia 2013 roku, czyli chyba najmłodsze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 .......Najczęściej polecane to Micheliny Pilot Active i Dunlop Arrowmax.Jeśli różnica w dacie produkcji nie przekracza powiedzmy 2 lat między poszczególnymi oponami to nie sugeruj się tym zbytnio :wink:Ogólnie takich tematów było sporo. Szukaj i czytaj :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ...Już tam jestem :) ale na moje pytanie mało kto odpowiedział więc zadałem je tu.. Co do opon to choć podobają mi się Pirelli Sport Demonzdecydowałem się na Micheliny, bo ten model mam z przodu i chyba lepiej mieć to samo z tyłu co z przodu.http://www.oponeo.pl...h-tyl-tl-tt-m-c Teraz zostaje tylko kwestia ceny.Te Micheliny (ze stycznia 2013r.) mogę mieć za 380 zł , czy da się dorwać je gdzieś taniej ?czy to dobra cena i brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platech Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 tutaj ciut taniej: http://www.motoopony.pl/opony-motocyklowe/opony-michelin-pilot-activ-130-70-18-63h-967480.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 super dzięki :), napisze tylko do nich jaki to DOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jeszcze mam do Was pytanie czy lepiej kupić oponę z DOTEM z 2013 roku płacąc 410 zł ?czy z roku 2012 płacąc 354 zł ? różnica to 56 zł, jak uważacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Bez różnicy.Opona zachowuje słoje właściwości ok 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Bez różnicy.Opona zachowuje słoje właściwości ok 5 lat.skoro tak to jak bez różnicy ?jak opona została wyprodukowana w 2012r. to będzie trzymała właściwości do 2017a ta z 2013r. do 2018 czyli rok dłużej. Czy warto płacić te 60 zł więcej za ten rok różnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Za 2 lata nie będziesz nawet myślał z którego roku masz opony, tylko będziesz się martwił, czy przejeździsz kolejny sezon.No chyba, że szukasz opon na 10 lat... Kiedyś też słyszałem teorię, (nie wiem ile w tym prawdy) że producent może sprzedać oponę jako nową do 18 miesięcy od daty produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bager Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Raczej do 24 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ok ale wracając do sedna sprawy.Czy warto dopłacić 56 zł do nie cały rok młodszej gumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) nie warto Edytowane 9 Maja 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi