Damian1993 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Siemano pochwale się czymś w co zainwestowałem a mianowicie w kask początkowo miałem wydać 600 no 700zł max lecz wyszło że kupiłem http://www.moto-akcesoria.pl/product_thumb_ma_small.php?img=images/zdjecia/akcesoria/215231_quest_bm01.jpg&w=480&h=480 i jestem bardzo zadowolony :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 :lalag: gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 kupiłem nowe świece do Intruza też się mam tym chwalić :banghead: Ludzie za niedługo się tu zaczniecie skarpetkami nowymi chwalić :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ej nie zes*aj się :) ja człowieka absolutnie rozumiem... Sam się cieszę z byle pierdoły związanej z moto. To nasza pasja... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ernestZL srałem już dziś i to nawet dwa razy. :cool: Motocykle to też moja pasja,ale raczej nie mam w zwyczaju chwalić każdą pierdołą. Żeby to był jeszcze jakiś unikatowy kask albo nie wiem na swój sposób wyjątkowy to ok,ale najzwyklejszy kask...no ludzie co wy macie 12lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Proponuje wy**ać się trzeci raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 emil1005 właśnie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 od 4. razu to biegunka... uważaj na siebie! Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ile dałeś? mam taki sam tyle ze marka sie rozni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1993 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 jabok ochłoń jak się nie podoba to nie wchodz , dałem jakieś 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dobry garnek, pogratulować wyboru :) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 To jakiś rabacik dostałeś ładny.BTWKupiłem ten sam kask w louisie wczoraj-1200zł Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Gratulacje, a tak poza tym to zazdrość niektórych po prostu mnie przeraża. Ale cóż :) mówią że Polacy maja to w genach. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No to trochę zapłaciłeś, ale kask z najwyższej półki. Ja mam taki sam do sprzedania za 1100zł. Nówka z dwoma pinlockami. Pzdr. Cytuj Moje moto rzeczy do sprzedania: http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/D1pP/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Gratki - dobrze zrobiłeś, w końcu na ochronie dyńki nie wolno oszczędzać. :)Choć widać niektórzy kask w Lidlu kupują ;) :laugh:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi