Damian1993 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Mam takie pytanie czy warto kupić Honda CB 250 N za jakieś 700zł moto stoi jakieś 5 lat z tego co się dowiedziałem to trzeba kupić 2 kierunki lusterka ,wymienic uszczelke pod glowicą napewno czyszczenie gaznikow może wymiana świec olej filtr od ssania jest coś złamane tez do wymiany no i gość mówi ze cieżko odpalała zimna i że wyciagniety jest filtr powietrza bo lepiej zapala chociaż nie wiadomo czy teraz odpali . Co sadzicie o tym zakupie ?? myślałem żeby kupić podszykować i coś zarobić na tym bo nie stać mnie żeby zatrzymać co myślicie Edytowane 16 Marca 2013 przez Damian1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie opłaca się. Mało tego - tragicznie się to nie opłaca :D Podaj mi namiary na sprzedającego. Zadzwonię do Niego i spytam dlaczego chciał Cię oszukać :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jak kupisz to będziesz musiał dołożyć do niego sporo żeby chodził jak należy. A motocykl moim zdaniem całkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) a gdzie to stoi? Edytowane 16 Marca 2013 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1993 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ja sie pytam tylko czy się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 gdybyś chciał tym jeździć (zostawić sobie na perę lat) - możliwe, że mogło by się opłacaćjeśli chcesz to zrobić i sprzedać to nie bardzo na tym zarobisz - za motocykl na chodzie nie dostaniesz więcej niż 1500-2000zł i gwarantuje, że nie sprzeda się szybkojeśli masz do wymiany uszczelkę pod głowicą to za 100zł tego nie zrobisz Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 taaaaaaa ... uszczelka pod głowicą może się okazać ściemą na poczet ukrycia konieczności wyremontowania całego silnika. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi